Tény, hogy kicsit felszedtem az utóbbi időben, de azért én olyan undorítónak nem látom magam, hogy ezt a jelzőt megérdemeltem volna. A pasimtól kaptam ezt meg már egy csomószor, és most végleg kiakadtam, szakítottam vele. Szerintetek jogosan, vagy tényleg vállalhatatlan a kinézetem? Megjegyzem ő sem egy testépítő világbajnok.
De amúgy azt nem értem, hogy hogy hagyhattad csesztetni magad a pasiddal? Az nem párkapcsolat, ahol az egyik fél rombolja a másik önbizalmát, és nem képes elfogadni annak amilyen. Főleg a te esetedben nem is volt oka cseszegetni, mert tök nőies alakod van. Én a helyedben már rég kib..sztam volna az ilyet, és ha plasztik anorexiás cicababa kell neki, hát menjen. Ekkora idiótát. + egy pofont biztos lekevertem volna neki.
2013. nov. 17. 23:21
22/35 A kérdező kommentje:
Szerintem ha én nem szakítok vele, akkor életünk végéig együtt lettünk volna. De nem azért mert annyira szeret. Csak hát a kényelem, kapcsolatfüggőség, és ilyesmik. Ezeket a kapcsolat alatt is tudtam, csak nem akartam elhinni:/
Nem értem én sem, hogy miért hagytam magam. Erre mondtam, hogy hülye vagyok:) Régebben mindig kiálltam magamért, gőzöm sincs mi késztetett arra, hogy ezt elviseljem. Lehet, hogy én is kezdtem társfüggő lenni, passz.
2013. nov. 17. 23:24
25/35 A kérdező kommentje:
"Nem rokonod véletlenül?"
De, ő a bátyám. Ismered?:D
2013. nov. 17. 23:25
26/35 anonim válasza:
Mindegy, ne rágd magad a múlton, mert felesleges. Lányként én is tudom, milyen szar, ha rombolják az önbizalmad, a nőiességed, a végén meg már annyira beléd beszélik, hogy te is saját magad ellen fordulsz. Örülj neki, hogy végre megszabadultál egy ilyen tahó embertől, legjobb döntésed volt, hogy kidobtad. És innentől kezdve pedig fel a fejjel :) nincs miért szégyenkezned.
2013. nov. 17. 23:28
27/35 anonim válasza:
Szívesen!
Én régebben naponta kaptam az ívet pár dolog miatt de nem érdekelt és nem tört meg mert pontos képem van magamról.
De nem szóltam én csak véleményt nyilvánítottam tudom már ostobának vagyok titulálva itt de így jártam.
2013. nov. 17. 23:32
28/35 A kérdező kommentje:
Amennyit alázott, csak nem fogok bánkódni miatta:) Köszi a biztatást:)
2013. nov. 17. 23:32
29/35 anonim válasza:
jól tetted hogy szakítottál vele
és elég jó alakod van ;)
2013. nov. 18. 00:35
30/35 anonim válasza:
Hmm, ez a kép csalós! Életlen is, meg kicsi is meg fekete van rajtad, nem sokat lehet kivenni. Az viaszont azért látszik, hogy bálna nem nem vagy :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!