Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg bálna vagyok?

Tényleg bálna vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Tény, hogy kicsit felszedtem az utóbbi időben, de azért én olyan undorítónak nem látom magam, hogy ezt a jelzőt megérdemeltem volna. A pasimtól kaptam ezt meg már egy csomószor, és most végleg kiakadtam, szakítottam vele. Szerintetek jogosan, vagy tényleg vállalhatatlan a kinézetem? Megjegyzem ő sem egy testépítő világbajnok.

2013. nov. 17. 22:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

A pasid kissé félreértelmezte, hogy a bókolás csak akkor számít annak, ha pozitív.

De, ha a pasid csak nagyon komolytalan volt és ezzel cukkolt akkor nem kellett volna ennyire kiakadni főleg, ha nem is gondolta komolyan, ezt ti tudjátok.

Az alakod egyébként gyönyörű.

2013. nov. 17. 22:58
 12/35 anonim ***** válasza:

??:D hát kissé anorexiás bálna, ami még ma megdöglik alultápláltság miatt:D

egyáltalán nem vagy bálna....!

2013. nov. 17. 23:01
 13/35 A kérdező kommentje:

Kedves Diset!

Nem várok bókokat, nem azt írtam, hogy szerintem kövér vagyok. Én éppen hogy nem látom/láttam magam kövérnek. Ha valakitől folyton ezt hallgatnád, lehet hogy te is elbizonytalanodnál. A barátaim meg nyilván nem mondanák, hogy az vagyok, mivel a barátaim és nem akarnának megbántani. Itt meg éppen elég sok az olyan ember, aki arctalanul és névtelenül simán megmondja amit gondol. Mondhatni pártatlan és kegyetlenül őszinte véleményekre vágytam. Bocsáss meg, ha megzavartam ezzel a nyugalmadat.

2013. nov. 17. 23:02
 14/35 A kérdező kommentje:
Nem poénból mondogatta. Közben folyton a pálcika nőket nézegette a neten, különösen a szilikon didkóval rendelkezőket. Tehát így utólag belegondolva nem is vagyok az esete.
2013. nov. 17. 23:05
 15/35 anonim ***** válasza:
77%
Az illető egy retardált majom volt. De akkor is had rontsam el a kedved, csak mert miért ne: nem vagy bálna, nyugi. CET VAGY! :'D
2013. nov. 17. 23:06
 16/35 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy bálna, teljesen rendben vagy. Mondom ezt lányként.
2013. nov. 17. 23:06
 17/35 anonim ***** válasza:
Dehogyis,gyönyörű vagy és nagyon jó az alakod ne aggódj.A fél karomat odaadnám érte,ha ilyen barátnőm lehetne. :)
2013. nov. 17. 23:08
 18/35 anonim válasza:

Semmilyen vízi emlős nem vagy. Viccet félre téve, szerintem jól nézel ki, tetszik az alakod.

bálna maximum azzal lehetsz, ha tudsz úgy énekelni. Ellesz nekem borjat? :))

2013. nov. 17. 23:09
 19/35 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek (kivéve egy valakit). Megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye:) Vagyis a kövér:D Hülyének hülye vagyok.
2013. nov. 17. 23:15
 20/35 anonim ***** válasza:
Miezen a bálna?? Sztem ez volt a kifogás arra h szakítson veled, Te pedig majdnem el is hitted... Nem nem vagy bálna! ;D
2013. nov. 17. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!