Ez hogy lehetséges? (A többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok 167 cm-el. Tehát magas vagyok viszont nagyon vékony. Régebben azt mondték csodálkoznak néha hogy nem ájulok el. Persze ez azért túlzás, tehát nem vagyok egy olyan anorexiás kinézetű, hanem csak vékonyabb mint az átlag. És mikor megtudják hogy 46,5 kg körül szoktam lenni mindig csodálkoznak. Lehet hogy a csontjaim olyan erősek és nehezek?? MErt még sosem törtek...2013. nov. 17. 12:34
1/1 anonim válasza:
nem, épp az hogy vékonyak, az enyém is nagyon az, szerencsére mégsme volt még törésem. Egyébként nem oiylan vészes a sulyod a korodhoz képest. 20-ra fogsz hizni mindnekép pár kilót de az nem jelenti azt hogy sokkal vaskosabb elnnél kinézetre, csak átalakulnak aa dolgok. Valmennyi zisr mindneképp rakódnik le mivel a nök igy vannak kódolva genetikailag. Én pl 15 évesen 47 kg voltam most 29 évesen 51-52 körül vagyok de a ruha méretem nem változott. (160 cm vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!