Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Növelni a fenékméretet lehetsé...

Növelni a fenékméretet lehetséges?

Figyelt kérdés

Jól tudom,hogy nem valami csodaszertől lesz a fenekem nagyobb,de sokat fogytam és hát sajnos onnan is elég sokat..:(

Napi 1 órát gondoltam futásnak,mert nagyon szeretek futni,és azt mondják jól formálható a fenék vele..arra gondoltam hátha izmosodna picit,mert nekem így olyan pici.:(

Ha egy hónapig ezt csinálnám + tornáznék fenék torna videókra,akkor 1 hónap után már egy nagyon kicsi változás látható lenne??

2013. szept. 25. 14:44
 1/5 anonim válasza:

Nekem van egy elméletem. Szerintem azoknak a csajoknak, akik magassarkú cipőben járnak, nagyon jó seggük van.

Hogy valóban a magas sarok formálja a popót, vagy csak a jó popójú csajok járnak magassarkúban, vagy tudat alatt jobbnak látom a magassarkú cipőt viselő csajokat, az már vitatható. :)

2013. szept. 25. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem futni kell, hanem sok guggolást és kitörést csinálni.
2013. szept. 25. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyúrni kell rá! Tömegnövelő étrend + edzés! Izmot kell odapakolni! :)
2013. szept. 26. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Am nézz utána, biztos vannak direkt fenékformáló edzések...
2013. szept. 26. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Lovagolj!
2013. szept. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!