Olyan ékszer lehetséges, hogy a fülben a cimpa fölé és a porc mellé? (Egy egyenes ékszert szeretnék bele. )
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 12:05
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ez így nagyon ködös, mire is gondolsz? Porc mellé? Az egész fül egy porc. :D
De biztos lehetséges. Manapság már minden az. (Majdnem)
2/3 A kérdező kommentje:
a porc mellett van egy rész amit ha elhúzod a porctól ott puha, na oda gondoltam :)
2013. nov. 11. 22:30
3/3 Katy123789 válasza:
Nekem is olyan van. Vagyis orr pc van benne, bogyós végű, így nem rántom ki.Egyébként szerintem oda nem szúrnak.. Én magamnak csináltam kb. 1 éve, de másnak még ott nem láttam. Csak porcba. Ha nagyon szeretnéd és bátor vagy, csináld meg magadnak! :) Fertőtlenítőt,,meg ilyesmiket azért használj.. Én sem csak úgy neki estem. Amúgy a fülembe magamnak szoktam. Már 3 lyukat csináltam magamnak.(az alap 2-n,kívül) De még szeretnék. Hajrá, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!