Mi a véleményetek?
13 éves vagyok. Önbizalom hiányos, és azt szeretném megtudni hogy mi a véleményetek rólam?! Sokan lerondáznak, viszont sokan szépnek tartanak.
Ki ne vasald:)! Gyönyörű arcod van, különleges szemeid, a szeplők bájosak(tudom, ennyi idősen az ember nem bájos akar lenni:), de pár év múlva te is érezni fogod, hogy különleges és szexi;) ).
A hajadból inkább vágni kéne kicsit, hogy a súlya ne húzza le, találni egy könnyű balzsamot és inkább a hullámokra ráerősíteni:). Könnyebb mint a természet ellen dolgozni és kisimítgatni, ráadásul a hullámos haj buja, és nagyon illik az arcodhoz.
(én már vén vagyok, hasonló karakterrel, ennyi idősen én is küzdöttem a szeplők ellen, a hullámos hajammal... mert nem átlag, nem simul bele a tucatba... de most már élvezem, hidd el, hogy te is fogod, remélem hamarabb rájössz mint én:) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!