Nagyon visszataszító egy ilyen mell? (képpel)
25 éves vagyok, és sajnos olyan géneket örököltem, hogy már most iszonyatosan lóg és meg van ereszkedve a mellem, ami nem is kicsi, így a súly tovább ront a helyzeten. A férfiakat ez mennyire zavarja az ágyban?
Nem. A csőmell egy deformáció, és így néz ki: [link] Hatalmas hely a két mell között, hosszúkás, kicsi cicik és aránytalanul nagy bimbóudvar.
A kérdező melle egy nagyobb cici, ami természetes módon engedett a gravitációnak. Nyugi, legtöbbünknek ez a sorsa.
nekem 85-90D-DD.. :(
itt egy kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-m..
Szerintem gyönyörűek! Szép, nagy, természetes cicik, csodálatosak, isten őrizz, hogy bármilyen orvos is hozzájuk nyúljon! Bűn lenne bármit is csinálni velük. Még hogy "iszonyatosan lóg"... szinte egyáltalán nem, egy ekkora cicinek ilyennek kell lennie. Én imádnám őket, az tuti! Engem a kis mellek szoktak zavarni...
23/F
A sok jó után kell egy rossz is. Az én véleményem az hogy gusztustalan de nagyon és én mindenképp meg műttetném. Nyilván az én véleményemre nem adsz nem is kell.
Az idő múlásával ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!