A C85-ös mell mennyire számít nagynak?
Figyelt kérdés
Közepes/ nagy? Nővérem ezzel csesztet, hogy hogy lehet ekkora mellem, mint egy szoptatós anyának, meg h milyen nagyok a "csöcseim"... olyan sértő de viccelődésből mondja.. most ez ennyire izé ez a méret?
18l
2013. nov. 11. 22:16
1/12 zotanbro válasza:
így kép nélkül nehéz megmondani :S
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,nekem is nagyok de nem ennyire :DD szerintem csak irígykedik,a fiúk úgy is jobban szeretik a nagy mellű lányokat,ne szégyelld :)) 18 L
3/12 anonim válasza:
C kosáron belül azért elég nagy eltérések lehetnek. Tudnál linkelni olyan képet, ahol a tiédhez hasonló látható?
A nővéred pedig valószínűleg irigy és gyerekes.
4/12 anonim válasza:
"C" az a közepes méret.
A nővérednek nullás van?
Amúgy kép tényleg nem ártana.
7/12 anonim válasza:
85-ös kerülethez a C egyáltalán nem olyan nagy.
8/12 tevetke válasza:
Hát ami a képen van az lehet, hogy C, de hogy nem 85, abban szinte biztos vagyok...
10/12 anonim válasza:
A képen inkább "B" méret van.
Akkor kiírom ide, ha már keresni nem tud senki:
A: alig
B: kicsi
C: közepes
D: méretes
E: nagy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ZZZ: hűha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!