Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Lányok! Mit gondoltok...

Fiúk! Lányok! Mit gondoltok egy ilyen testről?

Figyelt kérdés

[link]

ilyenre szeretnék lefogyni szóval NEM AZ ÉN KÉPEM!

2013. nov. 11. 17:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
nekem bejön eléggé, nem értem, hogy férfi erre, hogy mondhatja, hogy ne, mindenesetre elfogadom, de az tény, hogy elég kelendőek az ilyen csajok, uh nem csak én vagyok így velük, sokunknak tetszik az ilyen vékony testalkat
2013. nov. 11. 18:45
 22/29 anonim ***** válasza:
75%
kérdező..ugygondolom hogy hiba itt kérdezgetni az emberek véleménynét.tapasztalatból mondom.. itt mindenki össze-vissza oltogat mindenkit.minél jobb valami,annál több kritikát kap.. minél szarabb valami annál jobban fel van dicsérve,de csak azért hogy a saját átlagos kategoriájukat mutassák jobb szinbe...hát persze hogy azok a csajok a legjobbak akiken "van mit fogni".. csak az a baj hogy mivel a csajok 85%-a ilyen igy többen vannak akik a vékonyakat kritizálják..hajtrá,ha neked ez tetszik akkor érd el azt!
2013. nov. 11. 18:48
 23/29 anonim ***** válasza:

nekem azért is tetszik az ilyen alak,mert ritka..:)

sok szerencsét.lehet hogy neked a csontozatod miatt még szebb lessz! hajrá

2013. nov. 11. 18:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Szerintem csúnya, túl gebe, bár azt bevallom, hogy inkább ezt választanám, mint a mostani alakomat, de biztos ráhíznék vagy 5 kilót, úgy jó lenne.
2013. nov. 11. 20:09
 25/29 anonim ***** válasza:

nekem túl vékony.

23F

2013. nov. 12. 15:16
 26/29 anonim ***** válasza:
nagyon vékony. inkább átlagos legyen vagy picit ducibb.
2013. nov. 15. 13:51
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem túl vékony. A lábai kb fogpiszkálónak néznek ki. Nem mernék megesküdni rá, h nem anorexiás.
2013. nov. 15. 14:02
 28/29 anonim ***** válasza:
túl sovány!!!!!
2014. júl. 15. 21:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Túl vékony!!!
2014. nov. 1. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!