Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért fogyókúrázik manapság...

Miért fogyókúrázik manapság szinte minden lány?

Figyelt kérdés

Egy betegesen elhízott embernek tényleg le kell fogynia. De pl.: egy 170 cm-es 60 és 70 kg közötti csinos lány miért akar 50 kg-osra fogyni? Hogy elveszítse a szép, nőies alakját? Ugyanis ez azzal jár.

Nem értem, hogy hogyan válhatott szépségideállá az élettel nem összeegyeztethető modell-alkat.

2013. nov. 11. 12:01
 1/8 Vörösnefelejcs ***** válasza:
57%

Hogy lefogyjanak. :)

Igazad van, nem mindenkinek kellene.

2013. nov. 11. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Mert elégedetlenek az alakukkal, első sorban önmaguknak kell tetszeniük.

Valakinek a modell alkat jön be, valakinek a teltebb formák.

Mindenkinek más az ízlése.

Amúgy megy a 170cm, 50 kg szerintem nőies, pont jó.

2013. nov. 11. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Nem a kilók számítanak.Egy izmos,sportos és egy husi lány lehet egymagas és ugyanolyan súlyú mégis igencsak máshogy fognak kinézni..

A gáz az,hogy a legtöbben nincsenek tisztában az alapokkal ésmindenféle barom,nemevős stb. módazert választanak aztán csodálkoznak ha belegebednek.

2013. nov. 11. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Divat, "elvárás"... hiába érzi jól magát úgy, hogy azt eszik amit akar és kicsit "vastagabb", inkább szenved, mert szépnek akarja láttatni magát a többi ember felé. Megfelelni másoknak.
2013. nov. 11. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
A média és modellszakma felelős ezért! Csak arra nem gondolnak, hogy így lesz nagyon sok lány anorexiás!
2013. nov. 11. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Sokat divatból. Nem azért, mert vékonynak lenni divat, hanem egyszerűen azért, mert fogyózni divat. Mert tök trendi dolog arról beszélni, hogy jajjj, hát én fogyózok, ami általában kimerül a diétás kóla ivászatában. Rengeteg ilyennek találkoztam, amikor én is meg akartam szabadulni a felesleges kilóktól. Voltak, akik nagy szemeket meresztettek rám, hogy miért eszek húst, amikor az nem diétás kaja, mert a diétás kaja az saláta, jól meglocsolva zsíros, adalékanyagokkal teli dresszinggel, az aztán valami! Meg jöttek a 14 napos diétával, csokidiétával, lédiétával, anélkül, hogy tudnák, mennyire egészségtelen és felesleges. Mert divatos beülni a csajszikkal valahova a már említett zéróskólát szürcsölni, és közben megbeszélni az aktuális kozmós fogyit, amitől majd beleférnek a kisebb nacikba. Hogy emellett a csoffadt valagukat nem emelnék fel, vagy nem ennének friss zöldséget, az már mellékes.

Persze nem mondom, hogy ez lenne az általános, de annyi-annyi ilyennek találkoztam...

2013. nov. 11. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Jól mondja az előző.

Kb. addig fogyóznak amíg beleférnek egy régi nadrágba vagy 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg aztán abbahagyják.Akkor is mindenféle barom módszerrel

Ezért aztán meg elkezdenek jojózni,csodálkoznak hogy formátlanok,és narancsbőrösek.

2013. nov. 11. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:

azért ne általánosítsunk:D:) személy szerint én jelenleg tömeget növelek.

régebben én is nagyon csontos voltam,nem is éreztem úgy jól magam.165cm hozzá alig 50 kiló.most 60 kiló fölöt már jól érzem magam:) és az sem utolsó h jó érzés h már erőm is van. egy év kondi csodákra képes:)

2013. nov. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!