Miért fogyókúrázik manapság szinte minden lány?
Egy betegesen elhízott embernek tényleg le kell fogynia. De pl.: egy 170 cm-es 60 és 70 kg közötti csinos lány miért akar 50 kg-osra fogyni? Hogy elveszítse a szép, nőies alakját? Ugyanis ez azzal jár.
Nem értem, hogy hogyan válhatott szépségideállá az élettel nem összeegyeztethető modell-alkat.
Hogy lefogyjanak. :)
Igazad van, nem mindenkinek kellene.
Mert elégedetlenek az alakukkal, első sorban önmaguknak kell tetszeniük.
Valakinek a modell alkat jön be, valakinek a teltebb formák.
Mindenkinek más az ízlése.
Amúgy megy a 170cm, 50 kg szerintem nőies, pont jó.
Nem a kilók számítanak.Egy izmos,sportos és egy husi lány lehet egymagas és ugyanolyan súlyú mégis igencsak máshogy fognak kinézni..
A gáz az,hogy a legtöbben nincsenek tisztában az alapokkal ésmindenféle barom,nemevős stb. módazert választanak aztán csodálkoznak ha belegebednek.
Sokat divatból. Nem azért, mert vékonynak lenni divat, hanem egyszerűen azért, mert fogyózni divat. Mert tök trendi dolog arról beszélni, hogy jajjj, hát én fogyózok, ami általában kimerül a diétás kóla ivászatában. Rengeteg ilyennek találkoztam, amikor én is meg akartam szabadulni a felesleges kilóktól. Voltak, akik nagy szemeket meresztettek rám, hogy miért eszek húst, amikor az nem diétás kaja, mert a diétás kaja az saláta, jól meglocsolva zsíros, adalékanyagokkal teli dresszinggel, az aztán valami! Meg jöttek a 14 napos diétával, csokidiétával, lédiétával, anélkül, hogy tudnák, mennyire egészségtelen és felesleges. Mert divatos beülni a csajszikkal valahova a már említett zéróskólát szürcsölni, és közben megbeszélni az aktuális kozmós fogyit, amitől majd beleférnek a kisebb nacikba. Hogy emellett a csoffadt valagukat nem emelnék fel, vagy nem ennének friss zöldséget, az már mellékes.
Persze nem mondom, hogy ez lenne az általános, de annyi-annyi ilyennek találkoztam...
Jól mondja az előző.
Kb. addig fogyóznak amíg beleférnek egy régi nadrágba vagy 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg aztán abbahagyják.Akkor is mindenféle barom módszerrel
Ezért aztán meg elkezdenek jojózni,csodálkoznak hogy formátlanok,és narancsbőrösek.
azért ne általánosítsunk:D:) személy szerint én jelenleg tömeget növelek.
régebben én is nagyon csontos voltam,nem is éreztem úgy jól magam.165cm hozzá alig 50 kiló.most 60 kiló fölöt már jól érzem magam:) és az sem utolsó h jó érzés h már erőm is van. egy év kondi csodákra képes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!