Van itt olyan lány, aki fogyókúrázik?
Figyelt kérdés
Én is fogyókúrázom, és jó lenne beszélgetni a témáról, mert kicsit kivagyok így estefelé. :/
17L
2013. aug. 18. 01:04
1/11 Sir Sarcasm válasza:
nem vagyok lány, de van egy olyan érzésem, hogy többet konyítok a témához, mint te
3/11 anonim válasza:
Az én húgom diétázik most, én állítottam össze neki az étrendet és az edzéstervet is, elég jól megy neki, mindent betart, büszke vagyok rá! :)
4/11 anonim válasza:
Kezdetnek jó link az, amit Sir Sarcasm linkelt, vonatkoztass el a kissé közönséges stílustól, inkább nézd azt, hogy mennyi mindent lehet a cikket író emberkétől tanulni. Ajánlom a Sárga kapszulát, keress rá neten.
5/11 A kérdező kommentje:
Oké-oké, de nekem most nem olvasgatásra, hanem beszélgetésre van szükségem egy olyannal, aki ugyanazon megy keresztül.
2013. aug. 18. 01:13
6/11 anonim válasza:
Na és min mész keresztül? Nyugodtan írhatsz, hátha tudok segíteni, én 2 éve 105 kiló voltam, most 79, kockás, eres hasfallal.
7/11 Sir Sarcasm válasza:
Azért nehogymár egy diéta ilyen szrönyű legyen :D a tömegelés nehezebb!
8/11 Sir Sarcasm válasza:
persze egy verseny diéta kegyetlen, de most egy tinilány étrendjéről beszélünk, ami azért közel sem kéne halálos legyen, ha csak nem csinálod rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!