Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen érzés alacsonynak lenni?

Milyen érzés alacsonynak lenni?

Figyelt kérdés
itt a 140-160 cm-esekre gondolok, milyen érzés? hátrányok-előnyök egyaránt érdekelnének (13/170/L)

2013. nov. 8. 18:26
1 2
 11/19 piriiiiii ***** válasza:
Ja, a legfontosabb rész kimaradt az utolsó mondatomból... :D Szóval sok ilyen alacsony* embert ismerek.
2013. nov. 8. 21:15
 12/19 A kérdező kommentje:

9#: ezt nem lehet általánosítani, rengeteg 180+-os egyedülálló van, sőt! Szerintem ha valaki tényleg szerelmes, az nem a magasságot fogja nézni, hiszen ennyi erővel rá lehet fogni, hogy akin van 5kg túlsúly az már ne is akarjon párt magának, a szerelemnem válogat, pl 16 éves barátnőm ŐRÜLTEN de tényleg őrülten belezúgott egy vele egy magas (166 cm-es) fiúba, és most egy kifejezetten szép lányról beszélünk, én speckó nem nézem a magasságot, a lényeg, hogy ne legyen nálam alacsonyabb, am meg semmi kedvem sem lenne cm-eket számolgatni

bár xd miket is beszélek 13 évesen...

2013. nov. 8. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

én 148 centi vagyok, és már tuti nem növök :D

vicces, hogy sok olyan helyre beférek, dolgok alatt átférek, amik alatt a barátaim nem. mondjuk megyünk utcán, én átlibbenek a lelógó faágak alatt, őket meg arconnyomja :D

ami nagyon rossz, hogy az ilyen tekintélyes méretű emberek (gondolj 190-200 centire) könyöke pont arcmagasságban van. hát tud ám fájni... de máskor nem nagyon, mert hát én pl koncertekre nem járok :D de előre szoktak olyan helyeken engedni, ahol nézni kell valamit, mert kicsi vagyok és bőven ellátnak a fejem felett meg ilyesmi :D

2013. nov. 8. 23:25
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Én 172 cm vagyok és szeretek magas lenni, sőt a magassarkút is felveszem, legalább látszok. :D Amúgy, aki írta, hogy a 160 cm az nem alacsony, annak elárulom, hogy az igencsak nagyon alacsony azért csajban is. A pasi fogalma pedig 180 cm felett kezdődik... De amúgy sajna sokkal több a kicsi pasi, mint a magas, meg az emberek nagy többsége is tök alacsony.
2013. nov. 9. 00:58
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
A nők meg 90D-s melltől kezdődnek. Na ez jól esett neked te szánalom? Pont az ilyen előzőhoz hasonló förmedvények vannak többségben, akik a legarcátlanabb módon kezelik le azt, aki mondjuk nem felel meg az ízlésüknek. Ha valaki intelligensen elküld, az oké és meg is lehet érteni elfogadni. Sajnos ez nem minden nőnek adatott meg. jah 25/f 172cm
2013. nov. 9. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:

13. válaszoló! Véééégre valaki egyetért velem, én 152 cm vagyok, és ugyanez a véleményem a faágakról, meg a könyökökről! :D Viszont én egy apró rocker csaj vagyok és imádok koncertezni, egyetlen előnye ilyenkor, hogy még az ismeretlen férfiúk is szívesen a nyakukba kapnak, mivel vékony is vagyok meg alacsony is. Amúgy én ezeket szeretem abban, hogy alacsony vagyok:

-koncerteknél az előbbit amit leírtam.

-nagyon nagy öröm amikor megismersz valakit aki kisebb nálad, noha mindig te voltál mindenhol a legkisebb.

-nincs azzal probléma, h magassarkúban is a párod fölé magasodsz.

És szerintem, ha a párod magasabb az se gáz. Nekem a barátom 180 cm és imádok összegömbölyödve hozzábújni filmezés közben, ő meg lazán ráteszi az állát a fejemre...ezt azért nem tehetnénk meg ha 170 cm magas lennék, legalábbis nem hiszem hogy látna a fejemtől ><

16/L

2013. nov. 15. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
155 cm vagyok. Én szeretem, mert a legtöbb srác aranyosak tartja a pici lányokat. Úgy érzik, meg kell védeniük engem, aranyos vagyok és ez mind az alacsonyság miatt. Néha, zavaró, mikor nem látok semmit, fiatalabbnak néznek, de így legalább nem kell félnem, hogy magasabb vagyok egy pasinál és nincs olyan magassarkú. amit nem vehetnék fel :)
2013. nov. 26. 20:11
 18/19 A kérdező kommentje:
na azért a lady gaga cipőkben te is lennél 176
2013. nov. 26. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, de olyanokat már elvből sem veszek fel :) Egy platformos cipő még elmegy alattam :)
2013. nov. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!