Milyen érzés alacsonynak lenni?
9#: ezt nem lehet általánosítani, rengeteg 180+-os egyedülálló van, sőt! Szerintem ha valaki tényleg szerelmes, az nem a magasságot fogja nézni, hiszen ennyi erővel rá lehet fogni, hogy akin van 5kg túlsúly az már ne is akarjon párt magának, a szerelemnem válogat, pl 16 éves barátnőm ŐRÜLTEN de tényleg őrülten belezúgott egy vele egy magas (166 cm-es) fiúba, és most egy kifejezetten szép lányról beszélünk, én speckó nem nézem a magasságot, a lényeg, hogy ne legyen nálam alacsonyabb, am meg semmi kedvem sem lenne cm-eket számolgatni
bár xd miket is beszélek 13 évesen...
én 148 centi vagyok, és már tuti nem növök :D
vicces, hogy sok olyan helyre beférek, dolgok alatt átférek, amik alatt a barátaim nem. mondjuk megyünk utcán, én átlibbenek a lelógó faágak alatt, őket meg arconnyomja :D
ami nagyon rossz, hogy az ilyen tekintélyes méretű emberek (gondolj 190-200 centire) könyöke pont arcmagasságban van. hát tud ám fájni... de máskor nem nagyon, mert hát én pl koncertekre nem járok :D de előre szoktak olyan helyeken engedni, ahol nézni kell valamit, mert kicsi vagyok és bőven ellátnak a fejem felett meg ilyesmi :D
13. válaszoló! Véééégre valaki egyetért velem, én 152 cm vagyok, és ugyanez a véleményem a faágakról, meg a könyökökről! :D Viszont én egy apró rocker csaj vagyok és imádok koncertezni, egyetlen előnye ilyenkor, hogy még az ismeretlen férfiúk is szívesen a nyakukba kapnak, mivel vékony is vagyok meg alacsony is. Amúgy én ezeket szeretem abban, hogy alacsony vagyok:
-koncerteknél az előbbit amit leírtam.
-nagyon nagy öröm amikor megismersz valakit aki kisebb nálad, noha mindig te voltál mindenhol a legkisebb.
-nincs azzal probléma, h magassarkúban is a párod fölé magasodsz.
És szerintem, ha a párod magasabb az se gáz. Nekem a barátom 180 cm és imádok összegömbölyödve hozzábújni filmezés közben, ő meg lazán ráteszi az állát a fejemre...ezt azért nem tehetnénk meg ha 170 cm magas lennék, legalábbis nem hiszem hogy látna a fejemtől ><
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!