Milyen érzés alacsonynak lenni?
Hát, néha szar. De tekintve, hogy a srác, akivel ismerkedem és nagyon szimpatikus, alig valamivel magasabb nálam, most örülök, hogy nem nőttem óriásnak. :D
Amúgy 160 centi vagyok. Szerintem az ember magasságának sem hátránya, sem előnye nincs. Esetleg, hogy nem verem be mindenhova a fejemet, az előny. És hátrány, hogy koncerten nem látok semmit.
Én 162 centi vagyok,én szeretem hogy alacsony vagyok,mert nem aggódok amiatt,hogy egy fiú alacsonyabb,mint én,vagy nyugodtan hordhatok magassarkút,mert senki sem fog furán nézni rám. Viszont az a hátrány,hogyha hízok egy kilót,akkor jobban meglátszik,mint egy 10 cm-rel magasabb lányon. Vagy így nincs olyan hosszú lábam,mint másnak. Vagy koncerten nem látok.
Én összeségiben szeretek alacsony lenni,még ha pár hátránnyal is jár:)
köszi a válaszokat :)
"Rossz.Rühellek ilyen picinek lenni.Annyi előny van,hogy oda is beférek,ahova a magasak nem.12/f 152cm."
leszel te még 180+ hidd el nekem ;)
legelső válaszoló:
már nem emlékszem rá :)
A pasiknál 170cm már alacsony, sőt a nők szinte esélyt sem adnak annak aki ekkora. Ilyen világot élünk, ha alacsony férfia vagy, akkor küzdelmes és nehéz életed lesz. Nőként nem magas a 170cm, sőt szerintem átlag közeli, ezzel nem
lesz semmi gondod. A legtöbb egyedülálló az ilyen 168-172cm körüli alacsony férfiakból kerül ki sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!