Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretném kikérni a véleményet...

Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek, hogy nézek ki és hány évesnek tippelnétek? ( Kép lent )

Figyelt kérdés
[link]

2013. nov. 3. 11:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

na ezt nem értem...

ha valami ténylegesen átlagos lányok(akiken élőbe mindenki átnéz mint a szitán) tolnak fel magukról,ide vagy bárhova képet magukról,azok halomra vannak dicséve.. hogy ilyen meg olyan gyönyörüek. Viszont ha egy ilyen szép lány kér véleményt magáról,alig irnak ,és akik irnak is,mind csak irigységből.. egy percig se hidd azt hogy átlagos vagy! hidd el nekem jók a meglátásaim.:D csinos vagy!

2013. nov. 4. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:

tegnap 21:18

Egyetértek! Hányszor láttam már én is itt olyat, hogy tök semmilyen vagy akár csúnyácska lányoknak írták, hogy szépek. Rá meg, aki tényleg szép, azt mondjak, hogy átlagos. Szerintem is irigység. Szeretnétek ti ilyen átlagosak lenni!

A kérdező szép, igaz, hogy még fiatalka, de pár év múlva kifejezetten szép nő lesz belőle.

2013. nov. 5. 09:31
 23/24 anonim ***** válasza:

A felettem lévő 2 válaszolóval teljesen egyetértek. Itt folyton a semmilyen lányokat fényezik, hogy jajj, de szépek és akik néznek ki valahogy azokat meg halomra leszólják és szerintem is irigység kérdése, mert ránéznek egy náluknál csúnyácskább csajra és szánalomból írnak neki pozitív dolgokat, de gy szép csaj már ellenszenvet kelt bennünk és egyből elkezdik benne keresni a nemlétező hibákat...

Én lány szemmel mondom, szerintem szép vagy. Szép a szemed nagyon, a szád, az arcod, hajad és szerintem nincs rajtad sok smink, csak a képen tűnik annak, mert gondolom retusált tabló kép. Ne figyelj a sok baromra, aki leszól, mert nincs igazuk! ;))

2013. nov. 8. 14:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Szintén egyezek az utolsó válaszolókkal.

Nevetségesen, hogy, ha a teljesen csúnya (egyáltalán nem átlagos!!) lányok kérdezik, hogy szépek-e, akkor beírják nekik nagyon sokan, hogy szépek, páran, hogy átlagosak, és csak 1-2 ember írja meg az igazat, persze azok jól le vannak pontozva...Ugyan ez megy, ha egy kövér (!!!) lány megkérdezi, hogy jó-e az alakja.

Kérdező, gyönyörű vagy, lányként mondom ezt neked. :) Nem értem, egy ilyen lánynak hogy és miért nincs önbizalma?

2013. nov. 9. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!