Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek, hogy nézek ki és hány évesnek tippelnétek? ( Kép lent )
2013. nov. 3. 11:24
11/24 anonim válasza:
Hát nem olyan rossz. Átlagosnak mondanám. 18 lehetsz.
13/24 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok azért, hogy akinek a krédező átlag, azok szeirnt akkor milyenek azok a csajok akik az utcán szaladgálnak? Az átlag csajok ennél sokkal csúnyábbak. Átlagon felüli, szép:)
14/24 anonim válasza:
Kifejezetten szép az arcod, a bőröd is! A szemed érdekes, a színe is, formája is.
15/24 anonim válasza:
Csinos vagy, de azért ezt te is sejted :)
16/24 anonim válasza:
szerintem átlagos.
a szemed nekem túl keskeny, az orrod sem jön be annyira, mert nagynak tűnik az orrcimpád, és a szád sem tetszik.
viszont a fejed alakja elég jó, és a hajad is szépnek látszik.
a smink szerintem is sok.
19/24 anonim válasza:
szerintem gyönyörű vagy, 16 éves lehetsz
20/24 anonim válasza:
16-17.
Valamiért olyan bumfordinak tűnsz a képen, de szerintem ez a kép hibája, élőben egész jó lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!