Hogyan lehet elkezdni a modelkaedést? 13 éves vagyok!
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 13:40
1/5 anonim válasza:
Először tanulj meg helyesen írni.
3/5 anonim válasza:
Keress egy megbízható ügynökséget. De szerintem 13 évesen még korai, hiszen a tested még nagyon sokat fog változni.
4/5 anonim válasza:
13 évesen szokták kezdeni, de hiába tépem a szám azzal hogy a modellek élete úgy szar ahogy van mi? ismerek modellt, jó nagy ribi lett belőle a szakmában...már ki tudja hanyadik kétszer annyi időssel fekszik le...és te msot hiába nem vagy olyan ha az egész környezeted csaka zt sugallja hogy a szex nem nagy dolog elöbb utobb elhiszed ...
5/5 anonim válasza:
Az tény,hogy ilyen korban szokták elkezdeni, de minek?! Ismerek olyat, akinek 25 évesen kilyukadt a gyomra és hetekig kórházban volt, csak mert 13 évesen modellkedésre adta a fejét és sz*rrá koplaltatták. Nem éri meg, hidd el, ebben a korban napról napra változik a tested, 21 éves korig fejlődésben vagy, nem is értem, hogy működhetnek törvényesen ezek az ügynökségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!