Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon visszataszí...

Szerintetek nagyon visszataszító vok?

Figyelt kérdés
szóval 165cm és 43kg,kék szemű,festet fekete hátam közepéig érő a haju, jahh és lány!!!
2009. nov. 15. 11:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
anorexiás vagy minden bizonnyal kislány :( sajnálom...tényleg híznod kéne kicsit és hidd el sokkal sokkal jobban néznél ki
2009. nov. 15. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem 47-re kéne híznod,hanem 57-re!
2009. nov. 15. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért ne mondja az elsőre senki se hogy anorexiás a lány.Én is kb. ilyen magas vagyok, én ugyan 46-47kg, vékony, de egyáltalán nem tűnök anorexiásnak.Igaz, hogy nem ártana a hízás, de én pl egyrészt ilyen alkatú vagyok, másrészt kiráz a hideg hogy én 57kg legyek.Tudom, ez nem sok, de a 47kilómhoz kéepst az.Úgyhogy szerintem nem vagy visszataszító de kezdj el hízókúrázni, nagyobb lesza melled, szebb elszel:)A kék szem alapjában véve sokaknak bejön, ha jól áll a hajad, akkor nincs gond, ha pedig nem, akkor vágass magadnak vmi jó fruzurát:)Ja és a hízókúra mellett sportolj is.Pl. fuss, úsz, tornázz, a labdajátékok is jók ha azt szereted(röplabda, kézilabda, kosárlabda, esetleg foci, én pl lány létemre szeretem és nagyon nem vagyok fiús:D).

Itt egy cikk, ami sokats egíthet, de többet is találsz ezen az oldalon:

[link]

Sok szerencsét és önbizalomtuning:)Nem vagy visszataszító, én tudom, nem kell ahhoz lássalak is:)

Hajrá!:)

2009. nov. 15. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:

de, nagyon vékony vagy, és az előző válaszoló is az.

énis 165 centi vagyok, és voltam 46 kilo, és nagyon vékony voltam.

mostmár 53 vagyok, mégmindig vékony vagyok, de ezmár legalább egy normális súly ígymár jól nézek ki, és nemnéznek piszkafának, és nemgondolják h beteg vagyok.

2009. nov. 15. 16:33
 15/18 anonim ***** válasza:
igen, enm tagadom, vékony vagyok, de nem nézek betegnek, lehet hogy azért merta környezeteben van még 2-3 lány akik 40kilók is épphogy vannak szval..
2009. nov. 15. 16:53
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokatt!am az egéssz családom vékony alkat a fiú és lány testvéreim is apukám is!!
2009. nov. 15. 17:05
 17/18 anonim válasza:

énis így nézekki..166 cm 43 kg festett hátamközepéigéröhaj xD nemlehet h ikrek vunk?:D

Am a Pasim imádja az alakomat szval veledsem lehet semmi baj ^^:):P

2009. nov. 23. 18:54
 18/18 A kérdező kommentje:
:)de lehet!!xdxd:)
2010. jan. 29. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!