Szerintetek nagyon visszataszító vok?
Figyelt kérdés
szóval 165cm és 43kg,kék szemű,festet fekete hátam közepéig érő a haju, jahh és lány!!!2009. nov. 15. 11:42
1/18 anonim válasza:
a leírtak alapján nem hiszem,hogy az lennél... de egy jó tanács, az ilyen "vok" szöveget ha lehet kerüld,nem értelmes emberhez illik!:)
2/18 anonim válasza:
evbből nem lehet tudni. mutass egy képet..ígérem az igaz véleményem írom le
3/18 anonim válasza:
A testsúlyod és a magasságod arányait tekintve valószínűleg visszataszító vagy...De kép nélkül nehéz megállapítani...Minimum 10kg-ot híznod kéne!:S Anorexiás vagy?Vagy mitől vagy ilynen?!15,8 a BMI-d,az betegsen alacsony!Nincs vmilyen orvosi problémád?
4/18 anonim válasza:
Szerintem tök jó csaj lehetsz! :P Képet kérünk!
5/18 anonim válasza:
nagyon sovány lehetsz! hízz egy kicsit min 47 kilósra:)
8/18 anonim válasza:
Igen, visszataszító vagy. Hízz vagy 10kg-ot.
9/18 anonim válasza:
Nem vagy visszataszító ha az alkatodra gondoltál.
10/18 anonim válasza:
NEMVAGY VISSZATASZÍTÓ, CSAK KUR-VA VÉKONY.
mivagyte, giliszta? hogy ennyire lefogyazstottad magad?
sztem a súlyod miatt nemkellesz senkinek, mert a 43 kiló az 10-el kevesebb mint amennyi kéne, és b@szott gusztustalan lehet...bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!