A lábam nagyon visszataszító? :S (KÉPEKKEL! )
Nem merek sem sarut, sem papucsot felvenni, mert szégyellem a lábamat. A 4. lábujjam hosszabb, mint a többi, és az arányosság köztünk nem a legmegfelelőbb. :/
Segítsetek, adjatok tanácsot! Mit csináljak? Mi lesz, ha valaki beszól? :S :(
itt vannak a képek:
kit érdekel :D nekem meg rókalábam van, a máosidk lábujjam hosszabb mint az első.. és??? :D
17/L
Szerintem nincs semmi baj a lábaddal.
23F
Ha csak felraktad volna a képeket, és megkérdezted volna, hogy mi a furcsa ezen a lábon, az életben ki nem találtam volna. Szerintem ezzel így van az emberek 99,9999999%-a is.
Én a helyedben nem aggódnék, mert aki nem figyel erre külön, az meg még annyira sem veszi észre. Egyébként valahol kőbe van vésve, hogy a lábujjaknak milyen hosszúnak kell lenni?
Nem visszataszító egyáltalán. Bár én azt hittem duci vagy, de látom írtad, hogy vékony.
De tényleg nyugodtan hordj szandált, aki beszól, az meg csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!