A lábam nagyon visszataszító? :S (KÉPEKKEL! )
Nem merek sem sarut, sem papucsot felvenni, mert szégyellem a lábamat. A 4. lábujjam hosszabb, mint a többi, és az arányosság köztünk nem a legmegfelelőbb. :/
Segítsetek, adjatok tanácsot! Mit csináljak? Mi lesz, ha valaki beszól? :S :(
itt vannak a képek:
Milyen picikék a lábujjaid a lábadhoz képest :)
Egyébként nyugodtan hordjál papucsot, meg sarut. :)
Nekem sincs tökéletes lábam, de akinek nem tetszik ne nézze :)
köszönöm. :) azt hittem, hogy már az első válaszoló azt mondja, hogy: "úúúúúristennn. rosszul lettem." mert szerintem a normális lábfej, lábujjakkal ilyen: [link]
fokozatosan "lecsiszolódó".
tényleg köszönöm. :)
jaj ennél sokkal rosszabb lábak is vannak... nekem pl. a nagylábujjm görbe, és befelé hajlik, a 2. lábujjam pedig kicsit hosszabb.. de nem érdekel, szépen kilakkozom a körmeimet, és simán felveszek bármilyen lábbelit. :)
volt lábfetisiszta pasim is, és nem zavarta sőt, még érdekesnek is tartotta.
szal ne parázz, m van, akinek direkt ez tetszik :D és ha 1 srácnak minden más testrészed tetszik, nem fogja érdekelni, h a lábad ilyen v. olyan. :)
Szerintem elég gusztustalanul néz ki a lábad, zsíros, tégla ujjaid vannak, egyáltalán nem nőies a lábad, olyan semmilyen inkább.
21f
Lábfetisiszta vagyok, úgyhogy kompetens e kérdés eldöntésében.
Azt kell mondanom, hogy téved az a válaszoló, aki azt írta: senkit nem érdekel, nem fogják megnézni a lábaidat.
Élő példa vagyok rá, hogy azonnal stírölném, s bizony vagyunk elegen lábimádók.
Sokkal rondább lábakat is láttam már, mert neked csak egy kis bütyköd van, illetve a 4. lábujjad áll kicsit csálén.
Ez minimális szépséghiba, de téged zavar, akkor azt tanácsolom, hogy olyan sarut vegyél fel, ami megszépíti a lábat azáltal, hogy magára a sarura vonja rá a figyelmet.
13. :D
úgyhogy aki azt kérte, hogy hívjam el sexelni, hát neki inkább nemet mondanék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!