Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azért töltöm fel a képemet, mivel kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak az alakomról. Mit gondoltok, kell rajta változtatni, s ha igen, mit?

[link]

2013. okt. 31. 13:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jo alakod van :) talan azert nem kapkodnak utanas mert nem oltozol kihivoan de nem is baj ugyanis akkkor csak a gyoker reteget vonzanad :)
2013. okt. 31. 14:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó,és csini a ruhád....:))
2013. okt. 31. 14:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Általában a gyökér-style emberek elkerülnek. Szerintem a hajam fura, mert ilyen hullámos-göndör akármi lenne :D Az arcom nem olyan extra, barna, nagyobb szemek, sajnos az orrom hiába pici, kicsit görbe, de nem annyira feltűnő.
2013. okt. 31. 14:26
 14/25 A kérdező kommentje:
Köszi, szoknyát régen kifejezetten utáltam hordani, most megláttam ezt a szoknyát,azóta kedvenc..még egyetemre is elmerészkedem benne XD
2013. okt. 31. 14:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, csinos alakod van. Sok lány irigykedik ilyen alakra. (De nem magamra gondolok. :D)
2013. okt. 31. 15:47
 16/25 anonim ***** válasza:
Szép az alakod! :) L
2013. okt. 31. 16:12
 17/25 anonim ***** válasza:

az alakod szép, ez a ruha is nagyon jó, stílusos meg csinos, a körömlakk is passzol hozzá, nincs lekopva, ez így szuper.

karkötő elmegy, én a nyakláncot nem hordanám, de ezt csak úgy írom, hogy az én személyiségem olyan, hogy én semmi kiegészítőt nem szeretek, ha te szereted, akkor a véleményem miatt ne vedd le.

20f

ha van még kérdésed, írhatsz.

2013. okt. 31. 16:20
 18/25 anonim ***** válasza:
35%

nem valami elönyős a kép,hogy őszinte legyek..

annyi látszik,hogy nincs rajtad sem plussz,sem minusz kiló.

de ez még nem minden:)

ez az összeállitás mindent el takar.de ha már muszáj akkor jellemzem igy.a derék-csipő arány az nagyon szép,szerintem lábra gyurhatnál,és kihuzhatnád magad!ez a felső borzamlas,a nyakláncal eggyütt! a szoknya elmegy.

kicsi jobban kihangsulyozhatnád a vállaidat,és arányos derekadat valami más ruhával..

2013. okt. 31. 17:47
 19/25 anonim ***** válasza:

egy új melltartó is jöhetne.. mert ez nem ad valami jó formáit a melleidnek.

ha ez rendben van,akkor a derekad még hansúlyosabb lessz!

2013. okt. 31. 17:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen, rendszeresen járok futni, a felsőmről és nyakláncomról annyit, hogy én mindkettőt szeretem, mivel még Németországban vettem...Aki trágár kifejezéssel tud csak élni (gondolok itt a sz*r megjegyzésre), magát minősíti. Kérdés ezennel lezárva, köszönöm a véleményeket
2013. okt. 31. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!