Mit gondoltok az alakomról? (képpel)
Sziasztok! Azért töltöm fel a képemet, mivel kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak az alakomról. Mit gondoltok, kell rajta változtatni, s ha igen, mit?
az alakod szép, ez a ruha is nagyon jó, stílusos meg csinos, a körömlakk is passzol hozzá, nincs lekopva, ez így szuper.
karkötő elmegy, én a nyakláncot nem hordanám, de ezt csak úgy írom, hogy az én személyiségem olyan, hogy én semmi kiegészítőt nem szeretek, ha te szereted, akkor a véleményem miatt ne vedd le.
20f
ha van még kérdésed, írhatsz.
nem valami elönyős a kép,hogy őszinte legyek..
annyi látszik,hogy nincs rajtad sem plussz,sem minusz kiló.
de ez még nem minden:)
ez az összeállitás mindent el takar.de ha már muszáj akkor jellemzem igy.a derék-csipő arány az nagyon szép,szerintem lábra gyurhatnál,és kihuzhatnád magad!ez a felső borzamlas,a nyakláncal eggyütt! a szoknya elmegy.
kicsi jobban kihangsulyozhatnád a vállaidat,és arányos derekadat valami más ruhával..
egy új melltartó is jöhetne.. mert ez nem ad valami jó formáit a melleidnek.
ha ez rendben van,akkor a derekad még hansúlyosabb lessz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!