Kiálló bordacsontok! Zavaró egy női testen? (kép)
Figyelt kérdés
Nagyon kiállnak a bordacsontjaim (mell alatt) és nagyon zavar. Hogy lehetne eltüntetni? Izmosodással esetleg hízással?
Ki mit gondol? Nagyon zavaró?
Itt van egy kép:
2013. okt. 30. 18:30
11/21 anonim válasza:
A csokim is vissza csuszott a papirjàba,nem amugy sztem semi baj nincs velw:)
13/21 anonim válasza:
Nem.
Nekem is ilyen és minden pasi imád :$
14/21 anonim válasza:
Szép vagy. Nem kell semmit sem eltüntetni, max azt a pici önbizalomhiányt...
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna ha a barátnőmnek ilyen alakja lenne.
16/21 anonim válasza:
Eltüntetni max akkor tudnád ha eléggé elhíznál, de annak nem sok értelme lenne. Ilyen a csontozatod, nem te vagy az egyetlen, nincs semmi baj ezzel.
17/21 anonim válasza:
Jézusom,de GÁZ vagy.
Azért áll ki a csontod,mert behúzod a hasad. Én S-es ruhákat viselek,nem áll ki a csontom,de ha annyira behúzom a hasam,mint te,akkor UGYANÍGY néz ki.
19/21 A kérdező kommentje:
A hasam NINCS behúzva.
2013. okt. 30. 20:56
20/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavaró. Híznod sem kellene. Úgy vagy jó, ahogy most kinézel. De izmosodni ne akarj! Egy lány akkor szép, ha nem izmos a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!