Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem jönnek be a fiúkon a kiálló csontok és a nagyon sovány testalkat? Nagyon tetszik ha kiáll a bordája, a medencecsontja meg a többi. Csak én vagyok ezzel "megáldva" vagy más is?
Nem csak neked. :D Nekem is a vékony srácok az eseteim. Minél véknyabb, annál jobb. Inkább legyen nyeszlett, mint izomkolosszus, vagy mackós... Sőt. Mondjuk a bordáit nem szoktam figyelni, meg látni se nagyon, és az ádámcsutkát nem szeretem nézni, de alapvetően a nagyon vékony srácok jönnek be nekem.
Szerencsére a párom is beleesik a kategóriába. :) (23/L)
Nekem nem tetszik az ilyen alkat, nagyon nem...
egy ffi legyen ffias testfelépítésű, erős:S
én a fiúknál nem szeretem ha kiállnak a csontjaik, legyen izmos, sportos, férfias... viszont ha a hasánál a medencecsontja kiáll attól megőrülök! :):)
[link] (nem a srác, hanem a bizonyos has miatt;)
Én egy csontváz férfit meg sem tudnék fogni, fújj de undorító!!!Nem férfias! Engem elkap az undor a véznák után! Talán nem kapnak enni eleget, vagy annyira "nőiesednek", hogy anorexiásak is?!
(lehet lepontozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!