Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? 15/L

Tudnátok segíteni? 15/L

Figyelt kérdés

Na, ez egy igen általános kérdés, de igen sok mindenre kíváncsi vagyok. Sokak szerint szép vagyok, én mondjuk elég átlagosnak érzem magam. Szeretnék csajosabban kinézni, de valahogy mindig leragadok a farmer, póló, tornacsuka, kardigán kombónál. Nem vagyok az a kifejezetten gazdag csaj, sőt...de azért próbálom palástolni az anyagi háttért. Kérdésem

az lenne, hogy hogyan érezzem szebbnek magam, hogy legyek elbűvölő? Egy nem annyira gazdag csajt is ugyanúgy értékelnek a fiúk? Ne értsetek félre, nem szakadt ruhákba járok, mamám rak félre nekem ruhára pénzt, amiből olyan egész divatosnak számító darabokat veszek. Utolsó kérdés, ha rockot hallgatok az kiábrándító? Előre köszi!

2013. okt. 30. 13:42
 1/5 anonim válasza:
Figyelj!!! Nekem csomó ruhám van turiból ès rengetegszer kérdezik h honnan vannak ezek a jó ruhák!!! Szoval a pénz annyira nem számit.......és szerintem nem gáz ha rockot hallgatsz!!! 15/l
2013. okt. 30. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Kozhelyes, de legyel onmagad. Meg ha kevesebb embernek is tetszel, sokkal jobb erzes lesz, ha valaki ugy szeret ahogy vagy, mintha azert mert ugyesen megjatszod magad. Ez ervenyes a ruhara, meg a zenere is.
2013. okt. 30. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm :))
2013. okt. 30. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
A rock nem gáz,tök jó zene.De egyébként ízlés kérdése.Turiba vannak olcsó ruhák.Vagy rakj félre egy divatosabb,márkásabb darabra.15/L
2013. okt. 30. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem gáz, de mások annak tartják. Mindegy, mindig us imádtam a trend ellen lázadni. Oké megfogadom :)
2013. okt. 30. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!