25 évesen az első (felszínes) homlokránc nem korai?
Figyelt kérdés
Januárban leszek 25 éves és észrevettem, hogy a homlokomon van egy ránc akkor is, ha nem ráncolom. Vékony, nem mély ráncocska, csak erős fényben látszik.
Botoxot nem akarok alkalmazni.
Csak annyit kérdeznék… nem korai ez? Másnak is van már 1-2 halvány ránca hasonló korban?
tegnap 10:35
1/9 anonim válasza:
Napvédelemmel, napszemüveggel, hunyorgással, csodálkozással hogy álltál az elmúlt 25 évben.
2/9 anonim válasza:
Nem korai, csak a ráncok mindig is démonizálva voltak. Természetesen lehet késleltetni, csökkenteni, de ennyi idősen ez normális. Van akinek még hamarabb megmutatkoznak, ez akár genetikán is alapulhat.
3/9 A kérdező kommentje:
Napszemüvegben élek, de amúgy nem járok napra, fényvédőzök gyerekkorom óta, hunyorogni nem szoktam. Amúgy Redditen megnyugtattak, hogy az átlagnál szebb a bőröm, szinte láthatatlan a ráncom.
tegnap 11:31
4/9 anonim válasza:
Tehát akkor csak önbizalomhiány, megfelelési kényszer, és félelem. Lesz még problémád.
5/9 anonim válasza:
Megmutatod? Mennyire közelről nézed amúgy? Esélyes, hogy mások észre se veszik
6/9 Spata válasza:
Ne aggódj lesz az még rosszabb is! Hamar elérkezel te is a lejtőhöz😊😌
7/9 A kérdező kommentje:
Jobb az érkezésre várni, mint már ott lenni. 😁🫣
tegnap 13:45
8/9 A kérdező kommentje:
#5 Nem mutatom meg, ne haragudj, de csak akkor látom ha előkamerában ráközelítek, fényben állok. Tükörben nem is igazán látom.
tegnap 13:46
9/9 Metionin válasza:
Van abban a korban már sokaknak. Nekem 28 évesen lett, valószínűleg az évekig tartó alváshiány miatt. Akkor elkezdtem figyelgetni és sok nálam fiatalabbnak is volt. Amúgy most 34 vagyok, az éjszakázást már nem csinálom és nincs azóta új ráncom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!