Manapság mennyire lenne hasznos műkörmös tanfolyamon részt venni?
Tudom,tudom,rengeteg van belőlük,de mégis kevés a jó.
Manapság megérné ezzel foglalkozni?
Igaz,hogy fizetős,és kell hozzá egy kezdő tőke,de sajnos érettségim nincs,és most ez a lehetőség jött velem szembe.
Tényleg kevés a jó körmös, viszont az ügyfélkör építése hosszabb folyamat, ezzel is számolni kell. Illetve nem vágj bele üzleti terv nélkül.
Fontos tudni, hogy tényleg szépeket csinálsz-e, vagy csak te/barátaid mondják, hogy az.
Ha bele is kezdesz szerintem ne mondj le az érettségiről, mert, ha nem jön be akkor több lehetőséged legyen.
Persze,nevezzük így,hogy lsuta vagyok tanulni :)
Természetesen nem,de van ami nem megy,és érettségihez kellene az is.
De köszönöm,hogy ennyire sokat kérdeztél,és így rögtön tudtál ítélkezni
Mi az, ami nem megy? Akkor menj orvoshoz, és kérj róla papírt, hogy mentsenek fel alóla, mert orvosi eset vagy. De ne rontsd el az életedet azzal, hogy nincs érettségid. Ez ma már egy minimum követelmény.
Ha nem orvosi eset vagy, akkor még tényleg szimplán csak lusta vagy.
Sokkal több lehetőséged lesz a későbbiekben, ha van érettségid.
És mi van, ha ez a műkörmös dolog nem válik be?
Mondjuk, egy vállalkozás beindítása is sok pénzbe kerül, és puszira nem fognak hitelt adni. Nem fogsz te annyit keresni, hogy hitelt kapj. Plusz, ha jó szakember szeretnél lenni, akkor folyamatosan képezned kell magad. Több és több tanfolyamra kell majd elmenned. Komolyan, te, akinek még érettségije sincs, képes lennél több tanfolyamot is elvégezni? Ott is kell tanulni, vizsgázni.
A műkörmözés egy erősen divat jelenség. Lehet, hogy 10 év múlva semmi nem marad belőle. Az érettségi viszont nyugdíjig szolgálni fog téged.
Én mindjárt 43 leszek, 18 évesen hülyeségnek tartottam én is a tanulást, de mégis megcsináltam és utólag már tudom, baromi jól tettem.
Ha most megnyomod a tanulást, akkor később sokkal könnyebb életed lesz. Ha lazára veszed, akkor garantáltan jönnek majd a problémák. És egyre súlyosabbak, ahogy telnek az évek.
Érettségi nélkül csak tanusítványos képzésre mehetsz, amivel nem lehetsz vállalkozó, csak alkalmazott.
Ha tanulási nehézséged van,szerezz róla papírt, akkor felmenthetnek adott tantárgy alól, választhatsz más tárgyat.
Érettségi után pedig elmehetsz iskolarendszerű képzésre is, ami sokkal alaposabb, sokkal átfogóbb tudást ad, és ingyenes.
de jó hogy itt éretségivel kritizáljátok égyrész mennyi idős vagy? másrészt egyenlőre (ha nincs szetted) csiszológép nélkül szerezz be egy teljes készletet diszítésre tökéletes meg reszelőnek sheines fontos az alap és a baráti körnél kezd el a körmözést meg magadon próbálkozz és teszteld a tartősságot stb gyakorolj mintát sablonon bemutató kormon és ha jó szintre érsz kb alapanyagárba/kicsit többe csinálj körmöket így ismerősöknek azokon kerezstül ha ezzel megvagy kezd a tanfolyamot (perfekt nailst ajánlom ) és stb.
ui.: bérmi van sok sikert és fontos az érettségi ez igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!