Nem tetszik a körmöm, ugye ne menjek ehhez a körmöshöz többet? Képpel!
Ma voltam elsőnek ennél a körmösnél, ezért 3.500ft-ot kért mert hosszúnak számít, szerintem ez még nem az a kategória.
Ráadásul hosszúkásat kértem, erre hegyeset kaptam.
Cirkusz elkerülő... Te nem cirkuszelkerülő vagy, hanem palimadár, már ne is haragudj. Esetleg mi a fenéért fizetted ki a 3500-at??? Azt kellett volna mondanod h te nem ilyet kértél, ezért nem fizetsz.. Basszus, ha fáj a fejed és gyógyszertárba mész, de véletlen hashajtót adnak, kifizeted és távozol?
Tényleg csúnya, persze ez relatív, de nekem sem tetszik. Úgy, mint az összes ilyen hülye műköröm, fel nem fogom miért költenek ilyesmire az emberek. Sokkal szebb ha egy lány mindenütt természetes. máskor inkább csak fessed a körmeidet, sokkal szebb és kultúráltabb lesz meglásd. Az összes ilyen hülye műköröm valami elképesztően bazári.
De máskor ha nem tetszik valami, ne fizesd ki. Számlát legalább adott?
Nekem sem tetszik. :/
Az én környékemen 1500 Ft egy géllakozás ; 2000 Ft egy zselés réteg körömhosszabbítással-persze csak ha akarjuk+géllak ; 3500 Ft a rendes műköröm
És mindegyik tartalmazza a körömdíszítést,plusz jó minőségű
Ne menj többet hozzá,keress jobbat,korrektebbet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!