Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor tényleg nagy a...

Most akkor tényleg nagy a fenekem? (Kép)

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele hogy combos vagyok... Ilyen az alkatom széles a csípőm és ahhoz ilyen test jár nem tudok vele mit csinálni. Családban folyton szekálnak hogy segges vagyok. Ha pontozni kéne milyen lenne? Őszinte független véleményt szeretnék. Mondjuk ha a saját családom szekál nem tudom mit várjak idegenektől. :D

[link]

2013. okt. 23. 17:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
Ez a bugyi előnytelen, meg gerincferdülésed is van, látom. A feneked nem nagy.
2013. okt. 23. 18:10
 32/46 Beviz Elek ***** válasza:
32%

Finom falat.

Elöredöntenélek, húznám a hajad és tenném is belefelé. Ide is-oda is

2013. okt. 23. 18:10
 33/46 anonim ***** válasza:

Nekem hirtelen az ugrott be - latva a kepet - , hogy esetleg azert is mondogathatjak ezt neked, mert latjak rajtad, hogy ezzel lehet teged szekalni, es elvezik, hogy nem veszed eszre, hogy - mar elnezest, de - szivatva vagy...

Csak mert en ranezesre kifejezetten vekonynak mondanam ezeket a combokat es a fenek is inkabb tunik kisebbnek (de nagynak, vagy "seggesnek" semmikepp).

Szoval en a helyedben azon gondolkoznek el, hogy vajon mit miert mondanak nekem a csaladtagok, esetleg el is beszelgetnek veluk, hogy ok helyesnek tartjak-e, ha folyton szekalnak es egyebkent tenyleg komolyan mondjak-e!

2013. okt. 23. 18:11
 34/46 A kérdező kommentje:
Hát a családomba mindenki nagyobb darab mint én. Ezért is szokott zavarni hogy na de kérlek nézz magadra mit szekálsz engem... De azért vékony combnak közel sem mondanám az enyémet. :)
2013. okt. 23. 18:14
 35/46 wiwastarr_ válasza:
egyántalán nincs nagy feneked! :))
2013. okt. 23. 18:15
 36/46 anonim ***** válasza:

pedig hidd el, pont megfelelően vékony az. Ráadásul szélesebb a csipőd, mint a derekad. Akinek nem tetszik az alakod, az hülye... és még a hajad is tetszik :) Ha még az arcod is szép lenne... :)

22F

2013. okt. 23. 18:23
 37/46 anonim ***** válasza:

Pedig szamomra a kepen levo lany ugy ahogy van kifejezetten vekonynak tunik, ugyhogy vagy te es a csaladod vagytok fogalomzavarban, vagy en vagyok fogalomzavarban, vagy csaloka a kep.

Esetleg meg az lehet, hogy te nem azt mondod, amit valojaban gondolsz, de ez nyilvan nincs igy, mert egeszseges onertekelessel es onbizalommal biro ember, miert akarna ilyen formaban novelni az egojat?!:)

2013. okt. 23. 18:30
 38/46 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem igencsak dugnivaló vagy, én nem látom, hogy túl furi lenne rajtad valami! :)

21f

2013. okt. 23. 19:31
 39/46 anonim ***** válasza:
kicsit sem nagy, és vékony combjaid vannak, kicsit testképzavaros vagy.
2013. okt. 23. 20:15
 40/46 anonim ***** válasza:
Nem nagy.
2013. okt. 24. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!