Most akkor tényleg nagy a fenekem? (Kép)
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy combos vagyok... Ilyen az alkatom széles a csípőm és ahhoz ilyen test jár nem tudok vele mit csinálni. Családban folyton szekálnak hogy segges vagyok. Ha pontozni kéne milyen lenne? Őszinte független véleményt szeretnék. Mondjuk ha a saját családom szekál nem tudom mit várjak idegenektől. :D
2013. okt. 23. 17:44
11/46 anonim válasza:
csinos:D Szegény apád, szerintem egy nyugodt éjszakája nincs, ha te bulizni mész:D
12/46 anonim válasza:
combos? persze, hiszen mindenkinek van combja!
Nem széles a csípőd, azaz nem szélesebb, mint amilyennek lennie kell egy nőnek!
ez egy pont teljesen jó! oké, oldalról még nem láttuk, biztos az is más képet mutat, de így, innen nézve egyáltalán nem nagy!!!!
13/46 anonim válasza:
egyébként valami hatalmas kötözött sonkára számitottam. Ez nem csak, hogy vállalható, de kimondottan vonzó :)
15/46 anonim válasza:
Nagyon szép a derekad és ugyanez vonatkozik a fenekedre is.
16/46 anonim válasza:
Szét ba sználm veled a lakást!
18/46 anonim válasza:
Ennél jobb nem kell Kedves Kérdező! Formás popsid van, örülj neki! Én el tudnám viselni! :) F
19/46 anonim válasza:
Szeritnem tetszető altájad van.:)
20/46 anonim válasza:
OMG. Pasik!! Nem látjátok hogy csak azért tette ki ez a kérdést hogy mutogathassa magát......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!