Most akkor tényleg nagy a fenekem? (Kép)
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy combos vagyok... Ilyen az alkatom széles a csípőm és ahhoz ilyen test jár nem tudok vele mit csinálni. Családban folyton szekálnak hogy segges vagyok. Ha pontozni kéne milyen lenne? Őszinte független véleményt szeretnék. Mondjuk ha a saját családom szekál nem tudom mit várjak idegenektől. :D
2013. okt. 23. 17:44
22/46 anonim válasza:
bakker ekkora jó segget is ritkán látni:DD
23/46 anonim válasza:
Jót mosolyogtam :) Jó feneked van, bár ha dolgoznál rá lehetne mégjobb is de ezzel ia nagyon ott vavy 10/7 :) és a kedvencem az a kis szív forma is meg van a két combod között ahhhw...... Szép formás popsid van a csípőddel sincs semmi baj teljesen jó nőies formás alakod van , arányos vagy :) imádni fognak a pasik ;)
24/46 anonim válasza:
Szerintem épp azért mondják, hogy combos és segges vagy, mert nagyon jó az alakja.
Én kurnálak állandóan. :)
30F
26/46 anonim válasza:
Azt a betyár hètszentsègit de jó kis lökhárítód van! :) 10/8
27/46 anonim válasza:
Tudod, mi a nagy segg? Ez:
28/46 anonim válasza:
Hát ha ez nektek jó segg akkor megszarok. Löttyedt, kicsi, stb. F asznak sem kéne.
29/46 A kérdező kommentje:
Hát jót mosolyogtam a válaszokon. Azért köszönöm. Ha nagyon mutogatni akarnám magam nem ilyen képet tennék fel biztosíthatok mindenkit. Köszi mindenkinek a kommentet.
2013. okt. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!