Mondanátok olyan fekete hajfestékeket, amiknek egyáltalán nincsen kékes fényük?
Figyelt kérdés
Olyat írjatok, amit használva is láttatok már, mert a dobozán én is látom, milyen, de sajnos az elég gyakran egyáltalán nem olyan lesz a hajon.2013. okt. 17. 00:03
1/4 anonim válasza:
Hát ébenfeketét kell választani, annak aztán semmi kékes fénye nincsen. Egyébként a kékesnek is max két hajmosásig.
Persze, ha mittomén vörös a hajad, és arra akarod, nem lesz olyan, természetesen, mert átüt. Kell pár hajfestés, míg teljesen befedi. Én már évek óta fekete vagyok, mindig olyan is, lesz, tök mindegy, melyik márkát használom.
2/4 anonim válasza:
Jól írja az első. Nem mindegy, milyen színű a hajad. Egyébként én pár hete festettem garnier oliaval, a lágyfekete (3.0) árnyalatával és tök fekete lett.
3/4 anonim válasza:
Ne a dobozon lévő kép alapján válassz színt. Az photoshop, nem egy valódi hajszín.
A színt a szám jelöli, 1.0 az sima fekete. De bolti dobozosnál ugye a számozás sem mindig megfelelő... szóval fodrászkellékesben keresgélj hajfestéket... jobb minőségű festéket kapsz ott olcsóbban, megfelelő színben.
4/4 anonim válasza:
Én a Palette Color Shampoojától lettem mindig fekete. A "middle brown" és "chocolate brown" árnyalatoktól is feketének hatott a hajam, kékes fény nélkül. Persze ahogy kopott, szép lassan átment nagyon sötétbarnába. Szerintem ha ezeknél egy-kettővel sötétebb árnyalatot választasz belőle, koromfekete lesz az eredmény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!