Mi a véleményetek erről az alakról és mellméretről?
2013. okt. 13. 17:58
1/18 anonim válasza:
Az alakon dolgozhatna még. Mellmérettel nincs bajom, mondjuk ehhez a mellmérethez ez a melltartó eszméletlen előnytelen.
4/18 anonim válasza:
Az ég világon semmi. Teljesen rendben van. Százszor inkább ez, mint hogy elhízott legyen. A mellméret meg... hát Istenem. A változatosság kell. Én szeretem a kis melleket. Van aki nem és neki nagy kell. Ahány ember, annyi féle preferencia.
5/18 anonim válasza:
Az alak jó, de a mell... Nem létező dolgokról nem tudok véleményt formálni..
6/18 anonim válasza:
Milyen mell?? Nekem nagyobb van nem is kicsivel:) Az alak is hagy némi kivetni valót. Hiznia kellene kicsit.
7/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de egy hangyabokányit lehetne nagyobb az a cici :)
9/18 anonim válasza:
Esetleg adnál hozzá egy elérhetőséget? Szinte biztos vagyok benne, hogy meg kell ismerjem.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!