Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
75B-s mellméretről mi a véleményetek, fiúk?
Fogalmam sincs a mellméretekről, és szerintem sok férfi van így vele, úgyhogy vagy mutatsz képet, vagy hasonlítsd valamihez.
Teniszlabda, kézilabda, kosárlabda, nagyobb narancs, vagy tekegolyó, esetleg mond meg kb hány centi az átmérője ha egy gömbként képzeljük el, vagy valami.
Na de most veszem a fáradtságot, és rákeresek erre a 75B méretre, na várgyál má na ... :D
aszongya hogy...
... há b@szod ezt tanátam eee:
....hát anyám ezek biza jókora csecsek! Jó csösös csaj lehetsz, nekem tetszik, de amúgy tökmindegy mekkora nekem nem a méretétől szép a női mell, hanem úgy az egészet nézem, meg persze fogom, nyalom, szóval ne parázzá bébi ez tök jó, f@szt is be lehet tolni közéjük jól össze lehet szorítani vele, tök jó, úgyhogy elégedett lehetsz a cickóiddal! :)
Remélem segítettem, csók a szép cicidre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!