Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
75B-s mellméretről mi a véleményetek, fiúk?
Figyelt kérdés
173 cm vagyok, vékony, max kb 60 kg. Nem vagyok gebe, inkább karcsú, "fogni való" típus. A melleimről annyit, hogy kerekek.2013. máj. 29. 15:13
11/26 A kérdező kommentje:
#9: amit leírtál, igazán imponáló :D
többieknek is köszönöm:)
2013. máj. 29. 15:24
13/26 anonim válasza:
Kisebb méret. Számomra a 85-től mell a mell, az alatt inkább nem... :)
14/26 anonim válasza:
eggyel nagyobb mint a 74B és eggyel kisebb mint a 76B.
15/26 anonim válasza:
11: igyekeztem cicám, köszi! Pussz! :)
16/26 anonim válasza:
"Számomra a 85-től mell a mell, az alatt inkább nem... :)"
Remélem tudod, hogy a szám (jelen esetben a 85) a mell alatti körméretet jelöli, és a kosár betűjele jelöli a mellet...
Szóval egy 70/D nagyobb cici, mint egy 85/B.
17/26 anonim válasza:
13-14 nem sokat értetek a mell számozáshoz:)
a kosár méretet kell nézni
az A kicsi,Bnagyon átlag,a C átlag fölött a D meg dinnye
a 80és egyéb számozás nem azt jelenit hogy mennyire nagy a melle,és nincs is belőle pl 74
18/26 anonim válasza:
Látom nem érted, na mindegy.:D
19/26 anonim válasza:
exAmp, te nem érted! 5-ösével van a számozás, tehát az eggyel kisebb a 70, az eggyel nagyobb meg 80.
20/26 A kérdező kommentje:
Igen, #13-as válaszán én is elcsodálkoztam :D
2013. máj. 29. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!