Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen alakról?
Figyelt kérdés
Teljesen ugyanilyen alakom van. Szerintetek? Fogynom kéne/hízni/többet sportolni/akármi? Vagy ez úgy kb jó?2013. febr. 17. 12:51
3/12 anonim válasza:
Egy kis sport nem ártana,de így is jó:)
5/12 anonim válasza:
Így is jó, de ha több lennél vagy 5 kilóval még akkor se lennél rossz!
Puszi a hasadra!
F.
7/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen alakom van bár kicsit izmosabb mert sportolok. És most nem egóból, de nyomulnak rám a srácok. Azaz inkább a testemre ami engem idegesít. Pedig nem is öltözködöm divatosan. Elég sportosan/egyszerűen. Azonban nyáron a rövid nadrág és a trikó nem sokat takar. Így Budapesten sokan szólítanak le. De hála a jó égnek van párom és ő nagyon rendes :)
Kívánok neked is ideális párt!
9/12 anonim válasza:
Szerintem tökéletes alakod van.
Nem tudom mit kéne még ezen változtatni. Persze a sport sose árt, de nem kell se fogynod, se híznod, szerintem még izmosodnod se. :-)
10/12 anonim válasza:
nincs ebben semmi kritizálandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!