Megéri Oriflame tanácsadónak lenni?
Szerintem nem,nekem is most ajánlottak ilyen munkát!
Én úgy vagyok vele,hogy nekem ismerőseim nagy többsége Oriflamezik illetve Avonozik,szóval mondhatjuk úgy h minden második ember az ismeretségi körömben!Ők is panaszkodnak,hogy alig keresnek valamennyit,az embereknek nincs annyi pénzük h onnan vegyenek akármit,vagyis akad aki vesz, pláne ha valaki jóval katologus ár alatt adja a cuccot!De amit ott lehet kapni parfüm,smink cuccok stb azt boltba is meglehet kapni olcsóbban!Pl DM,Rossman! Na meg az oriflame drágább mint az avon!Az emberek mindenből olcsóbbat keresnek! Én sem ismerőseim által veszek avonos cuccot,hanem különböző oldalakról..pl vatera...!Na meg amit oriflambe lehet kapni parfümöt pl ami nekem tetszik 30 ml 5000ft 50ml 7500ft na abból az árból már veszek 75ml és márkásat ! Meg mindenki más dobja vissza,nagyon nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!