Nektek milyen volt először tanacsadónak lenni? . Avonnál/oriflame
Pár napja jelentkeztem az oriflamnél,és nem tudom,hogy mire számitsak..és nincsis túl sok ember aki rendelne..sőt.Az érdekelne,hogy mennyi idő allatt kedzdett beindulni az
"üzlet",előre mennyien rendeltek,sokat "rohangáltatok" a katalogusokkal, Izgattad magad miatta..?
Köszönöm a válaszokat,és hát igen,valóban kevesen rendelnek..mindenesetre megpróbálkozom lám mit hoz az első pár hónap..de ha nem megy nem fogom erőltetni.
Köszi mg 1x :):)
Én először azért kezdtem eltávolodni az avontól, mert egy olyan "tanácsadónőt" sem ismertem, aki valóban tanácsadó lett volna. Bármit kérdeztem a termékekről, semmiben nem tudtak segíteni, nem ismerték azt, amit árultak. Számomra így teljesen hiteltelen lett az egész.
Utána meg azt vettem észre, hogy a bőröm egyre kevésbé kedveli az avonos cuccokat, így le is tettem a használatukról.
4es vagyok
Egyébként ha ilyen területen szeretnél dolgozni, tudok neked ajánlani céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!