Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igy is megvalosithato a dolog?

Igy is megvalosithato a dolog?

Figyelt kérdés
Szoval ha oriflam katalogusbol akarok feltenni rendelest,de Senki nem rendelt,akkor tehetek fel rendelest ami nagyon keves? Pl csak egy tusfurdo. Ugy emlekszem nem mondtak semmilyen osszeget amit el kell erjek ahhoz,hogy rendeljek..de megis akar csak egy termeket is rendelhetek,vagy azt mar inkabb hagyjam..

2013. szept. 30. 17:31
 1/5 anonim válasza:
Lehet 1 db terméket is rendelni, de az nem igazán éri meg, mert a 199 Ft-os szállítási költséget és a 450 Ft-os adminisztrációs költséget is ki fogják számlázni. Az Oriflame honlapján lévő rendelési rendszer ezt szépen mutatja még a rendelés elküldése előtt.
2013. szept. 30. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Igy, ahogy az elso mondja. Ebbol a szempontbol jobb az Avon, mert ott akar egy filleres dolgot is ingyen masnapra kihoznak postapontra.
2013. szept. 30. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nekem semmilyen szallitasi koltsegrol nem beszeltek,sem masrol. Mikor beiratkoztam akkor sem kellett fizessek.
2013. szept. 30. 21:49
 4/5 anonim válasza:
Én már egy jó ideje ezzel foglalkozok, így tudom hogyan megy. Mivel a katalógus még 2 hétig él, érdemes lenne megpróbálnod összeszedni egy kis rendelést másoktól, hogy jobban megérje leadni. Az Oriflame weboldalán minden szépen le van írva. A költségekről az ajándékokról stb. Igazándiból ez a szponzorod dolga lett volna, hogy segítsen az elindulásban, nálunk ilyen elképzelhetetlen, hogy valakit ne támogassunk az elején.
2013. okt. 1. 06:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Probal o szegeny segiteni csak roman,eleg nehezen ertekezunk,ma megkerdeztem tole es azt mondta ha hazhoz kernem a rendelest akkor kellene fizetni vmi szallitasi dijat vagy mi,de ha a kozpontba kerem le a rendelest akkor nem. Igazad,van meg probalkozhatok,bar eddigis mindenhol korbejart a katalogus megsincs semmi. :( na de mindeggy ha csak szomorkodok attol ugyse lessz rendeles.
2013. okt. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!