Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen ronda?

Miért vagyok ilyen ronda?

Figyelt kérdés

Nagyon rondának látom magam,épp emiatt nincs semmi önbizalmam.Úgy érzem hogy a buszon mindenki engem néz,vagy az utcán,és azt gondolják,hogy fúú de ronda....:(

Pedig sok mindent megteszek,hogy ez ne így legyen.Hajamat mindennap mosom,vasalom,mert hamar zsírosodik,és eredetileg hullámos,de iszonyat módon el tudom feküdni.Arcom még undorítóbb,tele pattanásokkal,mitesszerekkel,zsíros is.Mindennap ápolom reggel,este,1-2 óráig még tűrhető állapotban van,de utána....pedig púderezem,néha alapózot is használok,de nagyon ronda.:(a szemem kihúzom fekete szemcerkával,meg spirállal,de mire hazaérek teljesen elkenődik.Általában farmert és pólót veszek fel,mert ez kényelmes.Az alakom szerintem körte,széles a vállam,a csípőm,hasam lapos,de a combom,fenekem nagyon nagy.És vastag a csontom.Hajam fekete,szemem barna,a bőröm tök fehér,ezt is utálom.Ha belenézek a tükörbe,nagyon rondának látom magam,nincs kisugárzásom.úgy érzem,h pasim se lesz soha,hisz kinek kellenék én?:(

egy 15 éves lány

2009. nov. 9. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

ugye hogy nagyon hasonlít a két kérdés?szerintem is....azért kérdeztem és nem kételkedem a kérdező szavában, csak a leírás, minden passzol...

ja amúgy ha tényleg olyan rondának érzed magad, tényleg feltehetnél egy képet hogy megcáfoljuk:D

2009. nov. 9. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy időszak,amikor legszívesebben elbújtam volna a világ elől...

Kicsit hájasnak éreztem magam,zavartak a szeplőim,a mitesszereim,utáltam a hajam,mert nem volt semmi formája,mindig göndörödött,össze vissza állt,a körmeim sosem nőttek meg mindig letörtek,pedig annyira tetszik a szép hosszúkás köröm.Aztán jobban figyeltem,hogy mit eszek,ápoltam az arcom,vasaltam a hajam,használtam körömerősítő lakkot.S már már elfogadtam magam.

Nekem az segített,hogy vágattam a hajamból,nagyon jó kis fazonja lett,a frufrum is tök jó,pedig azt hittem,nincs olyan frufru ami tetszene(viszont a magas homlokom miatt muszáj frufru).Elkezdtem sminkelni magam,először csak nagyon ritkán akkor is csak szempillaspirált használtam.Majd egyre gyakrabban,egyre többet.Ma már hetente 3-4x szempillaspirál+szájfény,esetleg szemcerka.

De ami a legtöbbet segítette az az volt,hogy minden reggel odaálltam a tükör elé és elmondtam 5x,hogy "szeretem magam úgy ahogy vagyok,elfogadtam magam és szép vagyok." Ezt még mindig el szoktam mondani párszor,mert érzem,hogy az önbizalmam még mindig nincs a helyén...:)

Aztán most,hogy bekerültem a középsuliba és új lappal indulhatok(hiába,hogy 3-an vannak akik a volt osztálytársaim).A fiúk többségével jóba vagyok,poénkodunk meg minden.És ez hatalmas löketet adott nekem.Most értettem meg,hogy hülyeség azt nézni,hogy kinek mi tetszik,mert akkor fogok másnak tetszeni,ha én jól érzem magam.Ehhez pedig az kell,hogy azt csináljam ami nekem tetszik,úgy nézzek ki,ahogy nekem tetszik,mert így látszik a kisugárzásomon,hogy jól érzem magam.

Szóval én Neked csak azt tudom ajánlani,hogy gondolkodj el,mi az ami fontos Neked és azt csináld,úgy viselkedj,úgy öltözködj...ezenkívül ami nagyon hasznos:egy megfelezni,egyik felére felírni a jó tulajdonságaidat(kedves,segítőkész...) a másik felére felírni a jó tulajdonságaidat.S figyelni,hogy a rosszakat elhagyni:)

A legfontosabb,hogy magaddal békében legyél:)

14/L

2009. nov. 9. 18:53
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem ilyen mindenkinek van :D de amint látod, a rendbehozást nem külsőleg kell elkezdeni, hanem egy egy kis önbizalomépítéssel. Hé tuti jól nézel ki, ha már ennyit alakítottál magadon :D És honnan veszed hogy a fehér bőr nem jó? én ölni tudnék érte :( Az alakja, az meg senkinek se jó, csak te úgy látod, de mindenkinek van vmi baja a testével. Vaaaagy... nézd meg az utcán a ronda embereket! Nem érzel egy kis elégtételt hogy te jobban nézel ki? :DDD oké ez gonosz, de beválik :P amúgy a magassarkú is egy tök jó önbizalomépítő, próbáld ki.
2009. nov. 10. 08:11
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
És még hazudós is vagy :D:D most miért kell letagadni, hogy te írtad a másik kérdést?
2009. nov. 10. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!