Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen ronda?

Miért vagyok ilyen ronda?

Figyelt kérdés

Nagyon rondának látom magam,épp emiatt nincs semmi önbizalmam.Úgy érzem hogy a buszon mindenki engem néz,vagy az utcán,és azt gondolják,hogy fúú de ronda....:(

Pedig sok mindent megteszek,hogy ez ne így legyen.Hajamat mindennap mosom,vasalom,mert hamar zsírosodik,és eredetileg hullámos,de iszonyat módon el tudom feküdni.Arcom még undorítóbb,tele pattanásokkal,mitesszerekkel,zsíros is.Mindennap ápolom reggel,este,1-2 óráig még tűrhető állapotban van,de utána....pedig púderezem,néha alapózot is használok,de nagyon ronda.:(a szemem kihúzom fekete szemcerkával,meg spirállal,de mire hazaérek teljesen elkenődik.Általában farmert és pólót veszek fel,mert ez kényelmes.Az alakom szerintem körte,széles a vállam,a csípőm,hasam lapos,de a combom,fenekem nagyon nagy.És vastag a csontom.Hajam fekete,szemem barna,a bőröm tök fehér,ezt is utálom.Ha belenézek a tükörbe,nagyon rondának látom magam,nincs kisugárzásom.úgy érzem,h pasim se lesz soha,hisz kinek kellenék én?:(

egy 15 éves lány

2009. nov. 9. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
muta képet!
2009. nov. 9. 16:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
velemis ugyanez van ,hogy rondának látom magam de gondolj ilyenkor bele(legalábbis én eztszoktam) hányan dicsértek meg pl az osztályodból ilyenkor eszembejut 5-6 fő és ugyannemértem őket de tökjóérzés tavaly pl szépségversenyen indítottak addig én nekemez eszembese jutott volna iszonyat édes pasim van akiről álmodni se mertem volna :) (nekemaza kritikus pont ami most neked van hetedikes koromba volt)egy új parfüm vagy új sport kipróbálása esetleg egy alkalmas szoli sokat segít nekem az új dolgok kipróbálása nagyon jók ilyenkor menj el egy kozmetikushoz és kérdezd ki milyen sminket ajánl a te bőrszínedhez szemedhez ha jól sminkelsz már azis rengeteget számít a pattanásokra meg nagyonjó a méz! ragtapaszra kenj belőle és ragaszd rájuk este hagyd rajta reggel szeddle nekem 1 éjjel is hihetetlenül sokat segített(ésnem zsírosít) hajaddat ne egyenesítsd mindennap mert tönkrefogod tenni szerintem próbáldmeg kihozni belőle a természetes legjobbat.
2009. nov. 9. 16:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy pár napja nem tettél már fel hasonló kérdést??Ott is leírta a kérdező, hogy hogy utálja magát, 15éves lány volt, és a leírás is hasonlít...???

de végül is mind1, mert a véleményem ez:SZEDD ÖSSZE MAGAD!!!A lelki problémáidon, önértékelési zavarodon mi nem tudunk változtatni innen!Ha rondának akarod látni magad, akkor úgy is fogod, ha szépnek, akkor meg szépnek fogod!!!Ne várd, hogy nyalogassuk a saját magad kreált sebeidet, hanem felejtsd el a hülye gondolatokat, lásd meg magadban a szépséget!önbizalmat nem tudunk átküldeni, NEKED kell összeszedni magadat!

2009. nov. 9. 16:54
 4/14 A kérdező kommentje:

köszi gyors válaszokat.

nem én tettem fel,már vagy 1 hónapja h nem voltam fent az oldalon.belinkelnéd nekem?hátha találok köztük valami hasznos tanácsot.

2009. nov. 9. 16:59
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

A hajad nem mosd mindennap mert akkor jobban fog zsírosodni,tudom mert az én hajam is ilyen.

A bőrőd ápolásában egy kozmetikus tudna segíteni.

De hidd el nekem még sokat fogsz fejlödni,nőni még csak 15 éves vagy!Szóval hajrá!Ne legyél emiatt szomorú!

2009. nov. 9. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:
2009. nov. 9. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:
figyelj minden szombat v vasárnap csinálj szépség napot amikor cska magaddal foglalkozol:) pl: mosd meg a hajad utána egy könnyű pakolást rakj rá nem mindig az a jó amit a boltban veszle drága pénzekért írd be a google-ba h zsírás hajra pakolás v csak egyszerűen pakolás/ok és így pár száz forintból megúszod az egészet:) énis így szoktam nekem bevált:) akkor jöhet az arc szintén lehet pakolást rá rakni pl: az élesztős pakolás:) nézz utána pl itt a gyakorin sokan érdeklődtek már felőle pl pattanásra nagyon jó a fogkrém is vagy a nivea visage young éjszakai krém 1500ft körül van, am van a nivea visage young shine control sintén 1500ft, lehet venni egy csomó helyen ezeket a termékeket énis ezt használom:) és nekem hatásos és tényleg NE mosd meg a hajad mindne nap próbáld ki h minen másnaop mosd meg és önbizalom növelés képpen írd össze h mit szeretsz magadban mit nem, ,,midet dicsérték már meg min kéne változtatni és kívánok neked sok sok önbizalmat:9 és hidd el h szép vagy!!!
2009. nov. 9. 18:08
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
sztem az előző kérdést is te tetted fel mert kísértetiesen hasonlít egymásra a megfogalmazott 2 szöveg
2009. nov. 9. 18:08
 9/14 anonim válasza:

Szerintem meg tök helyes csaj lehetsz, csak nagyon lenézed magad.

Egy képet tényleg mutathatnál magadról, úgy könnyebb lenne!

2009. nov. 9. 18:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

figyi, 15 évesen énis eztgondoltam magamról...:D

aztán úgy 17-18 éves koromra hirtelen elkezdtek tapadni rám a pasik, már a tükörből sem egy ronda lány nézett vissza, most 24 vagyok, és már egyáltalán nemtartom magam rondának

2009. nov. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!