Lányok/Csajok. Szerintetek hogy nézek ki (őszintén)?
Figyelt kérdés
Sok lány mondja hogy nagy a szemöldököm meg hogy milyen csúnya vagyok a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok, és hogy szerintetek is ritkítani kéne a szemöldökömet?? előre is köszi!! :DDDD
2013. okt. 8. 14:58
41/54 A kérdező kommentje:
Az hogy a válára teszem kezem sztem nem b**is és ha ehyszer meg is ölelném köszönés az eggyik legjobb haverom -_-
2013. okt. 9. 19:04
42/54 A kérdező kommentje:
17:02-es nem is vagy olyan messze akkor a telekitöl xDDDD
2013. okt. 9. 19:07
43/54 anonim válasza:
én hetero srácként írom neked, hogy teljesen rendben vagy, egyáltalán nem vagy csúnya, pár év múlva valószínűleg omlani fognak érted a csajok.
sok sikert, fel a fejjel bro!
44/54 A kérdező kommentje:
Kössz tesó :DDDDD
2013. okt. 10. 13:57
45/54 anonim válasza:
Bocs, nem a kérdéshez kapcsolódik..
De most komolyan 12 feliratkozóra nincs értelme bekapcsolnod a követést.. ez annyira annyira szánalmas, nem mintha nekem lennének feliratkozóim, de ha lenne 5 is inkább nem kapcsolnám be.
46/54 anonim válasza:
Semmi baj veled,helyes vagy...;D 15/L
47/54 anonim válasza:
Tetszik a hajad :P a szemöldököddel nincs semmi gond....ne halgass a buta libákra :P
48/54 anonim válasza:
Nehogy kiszedd a szemöldököd, az rettentő b(u)zis tud lenni! Teljesen jó így :)
49/54 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális vagy. Nincs veled semmi baj. Ha még csak 14 éves vagy akkor pedig rengeteget fogsz még változni, férfiasodni. A fiúk később kezdenek el változni, mint a lányok. Amúgy meg ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak neked. A lényeg, hogy TE saját magad jól érezd magad a bőrödben, és ennyi. :)
50/54 szandra2000 válasza:
Nagyon hejes fiu vagy nekem bejösz! És egyáltalán nem nagy a szemöldököd! Sztem álom pasi vagy! Nem bánnám ha egy suliba járnánkk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!