Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Egy pasi mitől helyes?

Lányok! Egy pasi mitől helyes?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jo humor, szep fogak es szimpi legyen:D
2009. nov. 16. 20:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Magas, van stílusa, szép a szeme és a mosolya, humoros és olyan kisugárzása legyen amitől remegni kezd a lábam.. xD
2009. nov. 18. 13:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha meglátom Bénit rögtön fájni kezd a hasam és alig bírom ki hogy ne mosolyogjak! XD
2009. nov. 19. 18:03
 14/20 anonim válasza:

mosoly és a szeme de nekem az olyan srácok jönnek be akinek szőke a haja és barna szeme van legtöbször :D

13/L

2009. nov. 22. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Tárgyilagosan attól helyes egy férfi, hogy szép, kifejező szemei vannak, széles az állkapcsa, vastag az ajka, szép a haja, és általában szimmetrikus az arca.

Ezt kell érteni a helyesen, a további hajszín-szemszín rizsa ezeknek a feltételével tetszik csak.

2010. márc. 9. 00:27
 16/20 anonim válasza:

ízlések és pofonok :) nekem a belső fontosabb, de azért a külső se elhanyagolható. Számomra az álompasi külső: barna szem, barna vagy fekete haj, izmos, de ne túlságosan, a kockahas az nálam plusz pont és ne legyen igénytelen. Belsőre: vicces!!! megértő, kedves, hűséges

DE ILYEN NEM LÉTEZIK! xd

2010. ápr. 26. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön ha egy srácnak karakteres arca van,és nem unalmas nemcsak belsőre hanem öltözködésre is értem.Imádom ha humoros és még akkor is képes felvidítani amikor teljesen le vagyok törve.Ápolt legyen és szeressen és ezt éreztesse is velem.De ne úgy hogy mondogatja mert ugye lányok az egy idő után veszít hitelességéből.16/L
2010. máj. 22. 10:25
 18/20 anonim válasza:

Mindenkinek más az ízlésé attól függ neked mi tetszik.

:D

2010. jún. 22. 19:58
 19/20 anonim válasza:

nekem kék szem,zac efronos haj(barna),kreol bőr,szép mosoly(nem azért irtam zaz efront mert bejön,mert egyáltalán nem csak a haja...)de ez változó,tetszett már szőke srác is,rövid hajú,fehér bőrű is,a lényeg h megfogjon vmi...meg nem tom ez vmi fura szokás de én elöször a hátát meg a nyakát nézem xD

belső tulajdonságok közül meg fontos a humor,kedvesség,megértő,és h ő kezdeményezzen

nem szeretem az olyan srácokat akik okosak...persze ne legyen egy bunkó állat,de ne legyen okos

néha jó a ravaszság is ;)

2010. júl. 28. 19:53
 20/20 anonim válasza:

Sziasztok! :-)

Én egy helyes pasi vagyok, de nem nagyon tudom hogyan kell a csajokat befűzni. Nekem van egy konkrét módszerem amit használok és mindig beválik. Figyeljetek és tanuljatok! Én a csajokat láncfűrésszel veszem le a lábukról. xD

2010. aug. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!