Lányok! Egy pasi mitől helyes?
mosoly és a szeme de nekem az olyan srácok jönnek be akinek szőke a haja és barna szeme van legtöbször :D
13/L
Tárgyilagosan attól helyes egy férfi, hogy szép, kifejező szemei vannak, széles az állkapcsa, vastag az ajka, szép a haja, és általában szimmetrikus az arca.
Ezt kell érteni a helyesen, a további hajszín-szemszín rizsa ezeknek a feltételével tetszik csak.
ízlések és pofonok :) nekem a belső fontosabb, de azért a külső se elhanyagolható. Számomra az álompasi külső: barna szem, barna vagy fekete haj, izmos, de ne túlságosan, a kockahas az nálam plusz pont és ne legyen igénytelen. Belsőre: vicces!!! megértő, kedves, hűséges
DE ILYEN NEM LÉTEZIK! xd
Mindenkinek más az ízlésé attól függ neked mi tetszik.
:D
nekem kék szem,zac efronos haj(barna),kreol bőr,szép mosoly(nem azért irtam zaz efront mert bejön,mert egyáltalán nem csak a haja...)de ez változó,tetszett már szőke srác is,rövid hajú,fehér bőrű is,a lényeg h megfogjon vmi...meg nem tom ez vmi fura szokás de én elöször a hátát meg a nyakát nézem xD
belső tulajdonságok közül meg fontos a humor,kedvesség,megértő,és h ő kezdeményezzen
nem szeretem az olyan srácokat akik okosak...persze ne legyen egy bunkó állat,de ne legyen okos
néha jó a ravaszság is ;)
Sziasztok! :-)
Én egy helyes pasi vagyok, de nem nagyon tudom hogyan kell a csajokat befűzni. Nekem van egy konkrét módszerem amit használok és mindig beválik. Figyeljetek és tanuljatok! Én a csajokat láncfűrésszel veszem le a lábukról. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!