Hogy lehetek helyes pasi?
Gondolom sok minden adottságtól is múlik... de valamit csak tehetek érte, nem? :)
Ha valaki ronda, az lehet attól más szemében helyes?
(nem magamra gondoltam, csupán egy kérdés :) )
oldalfrufru ,vagy kicsit hosszabb haj,(mint pl. JB-nek:D)
csőnaci,tornacipő vagy supra
ápolt külsőjó kisu
ha gond van az alakoddal teszel ellene,
ilyenek:)legalábbis nekem;)
ápolt külső*
jó kisugárzás*
ezt akartam irni bocs, am 1.vok
ápolt külső nagyon fontos!
pl én "allergiás vok rá" ha egy fiúnak össze van nőve a szemöldöke.És ne rohangáljon hetekig ugyan abba a pólóba.
A frizurával kapcsolatban pedig menj fodrászhoz mond el neki mien hajat szeretnél és kérdezd meg hogy szerinte jól állna e(ha jó fodrász akkor őszinte lessz:) )
deszkas cipo(DC, Vans, ...)
nadrag: [link]
hosszu rovidujuk, hanorakok, elol picit felallitott haj
(piercing, tetko is belefer+legyen egyedi)
es maris bejon,neke nagyon sokat szamit hogy hogy oltozik vki, ha mondjuk nem is olyan szep es igy oltozik akk en mar szepnek latom :)
legyél vékony
oldalfrufru is tökjól néz ki,
tornacipő,deszkás cipő,
supra sapi
jó illat:D:D (ezt csak azért írom mert nekem nagyon bejön ha egy pasinak tök jó illata van :D )
ápoltság,ilyenek*.*
Rövid vagy közepes hosszú haj.
Izmos,szálkás test.
Magabiztos fellépés.
Macsósabb ruhák.
ma 00:38
Vele értek egyet.
Oldal fru-fru...egy pasinak..pfff.
Férfias legyél, ne b.zis.
Először is kezd el kondizni,ha eddig még nem tetted meg.Sokat tud dobni egy pasi külsején,ha nem vézna karja van,hanem olyan jó kis izmos,erős,széles a válla,csak ne vidd túlzásba:)
Nézegess a neten divatoldalakat,találd meg a stílusod,pl.ing+farmer jól tud kinézni együtt.
Amit előttem írtak,az felejtsd el,deszkás cipő,meg a hosszú,lenyalt haj rég nem menő,már ciki:S
Menj el fodrászhoz,vágass magadnak egy jó kis frizurát,de semmiképp ne legyen túl hosszú,főleg ha hamar zsírosodik a hajad.
Használj egy kis zselét,vagy waxot!:)
Legyél mindig ápolt,mindennap fürödj,mondjuk ez alap,1 héten moss 2x-3x hajat,használj vmit jó kis parfümöt,rendszeresen borotválkozz,de egy kis borosta is jól tud kinézni:)
Ha problémás a bőröd,menj el kozmetikushoz,és ahogy előttem is írták,az irtó ciki,ha vkinek össze van nőve a szemöldöke,vagy már túlságosan vastag,úgyhogy nyugodtan ki lehet szedetettni.
Vegyél 1 karórát,az se baj,ha kínai,csak nézzen ki jól:)
Legyen magabiztos a kiállásod,ne legyél félénk,gyámoltalan,merj kiállni bárkivel,ha úgy adódik.Legyél udvarias,engedd előre a nőket bárhol is vagy,szerintem ez manapság nagyon ritka:)Ne legyél bunkó senkivel,legyél kedves,figyelmes,megérőt,ja és humoros,az nagyon fontos!:)
Találd meg önmagad.:)
Legtöbben leírták,hogy vágass új frizurát.Szerintem ez nagyon jó.
(Pedig nem vagyok oda Király Viktorért)
Ezután szerezz be új ruhákat.Amit a 10:49es leírt,azok tökéletesek.
Ápold magad,szerezz be valami jó parfümöt,de ne vidd túlzásba a használását!
Szerintem a szemöldököd nem szedesd ki,az a lányok dolga,egy fiú/férfi legyen férfias.De ha téged zavar,max középen szedd ki,az talán még elmegy.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!