Egy pasi csak helyes fejjel lehet helyes?
Szerintem egy lány nem csak a fejétől lesz szép,de mindegy...
Fiúknál : szép mosoly,mély tekintet,ápolt bőr,hozzá illő ruházkodási stílus (undorító ha rá van,szinte erőltetve ),atletikus izomzat,napbarnított bőr. Ezek csak a külsőségek.Nekem ezek kellenek a pasikba (általában meg is kaptam) ,de ha belülről egy "hulladék " akkor az egész értelmét veszti.:)
igen elég kiábrándító, amikor egy szép csomagolás nem tud megszólalni vagy ha megszólal is inkább ne tenné.
a szépség mulandó, ha már nem leszünk szépek is kell a másikkal kezdeni valamit.
a lényeg, sztem a pasiknak sármosságra van szükségük.
laza stílus, egy kis ész, normális , nem agyondivatozott öltözék, egy kis duma, ápoltság, kondi ( otthon is lehet normális ,,kinézetet építeni")
nem feltétlen a helyes kinézet a lényeg, de egy kuszafogú , ápolatlan, zűrös szemű fickóval nem állnék le...
persze, a belső is számít, de van egy nagyon jó, kidolgozott testű srác, olyan fejjel, mint Rowan Atkinson vagy Sebeők. hát nem tudom, rá mondanád-e, hogy helyes.
első voltam.
:D
A helyes szó kifejezetten az arca értendő. Hogy minden pont a helyén van.
De egy test, attól függetlenül, hogy helyes nem lehet, nézhet ki jól! Hidd el, hogy a lányok is megnézik néha a fiúk fenekét! :D Vagy az izmukat, vagy a széles vállukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!