Nagyon fehér a bőröm, szürkészöld a szemem, milyen színű, árnyalatú legyen a hajam?
Eredeti hajszín:Seszínű sötétszőke
Eddig volt vörös és szőke hajam, a vörös nagyon természetellenes volt, a szőkétől meg iszonyatosan töredezik a hajam... Most lenövesztettem, hogy rendbejöjjön, de így meg borzalmasan nézek.ki.
Világos vagy középbarna.
Nekem is seszínű, szőke volt, de nagyon durva volt tőle a hajam.
Most már egy éve barna és olyan selymes, fényes, amilyen szőkén sose volt.
szerintem egységes szép barna árnyalat kellene!
feketét kerüld :)
Seszínű szőke az milyen? Kíváncsi lennék, mert sokan mondják ezt, de én még nem láttam ilyet.
Szerintem jól állna világosbarna vagy vörösesszőke, a lényeg hogy ne sötét színek legyenek, meg ne is túl világos. Hajfestékből meg fodrászkellékes profi festéket érdemes venni csak, kevésbé árt a hajnak mint a bolti dobozos vacakok.
A legjobban szeirntem picit sötétebb hamvas szőke illene, és nem ártana, ha inkább fodrásszal festetnéd, akkor nem megy tönkre. Ilyesmire gondoltam:
Amúgy nekem is hófehér a bőröm, zöld a szemem és ez jól áll hozzá. Igaz, jól állt a csokibarna is, de azt mégse szerettem annyira, természetellenesnek tűnt nekem.
Ilyen sárgás szőke vagy fekete semmiképp ne legyél, én azt is próbáltam és borzalmas volt.
Köszönöm a válaszokat:)
Szőkeként volt olyan hamvas szőke (is) a hajam, mint amit az 5/6-os linkelt, de nekem attól is károsodott sajnos:(
Nem mindig festettem otthon, jártam különböző fodrászokhoz is, de az eredemény kb ugyanaz volt. (otthon is ugyanazt a jó minőségű festéket használtam:D)
Az ombre nekem annyira nem tetszik, mert egy ideig ugye a lenövesztés miatt volt "ombre" a hajam.
Képet nem találtam ami pontosan egyezne a hajszínemmel, de az én környezetemben kb minden 2. lánynak ilyen a természetes hajszíne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!