Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy oldjam ezt meg?

Hogy oldjam ezt meg?

Figyelt kérdés

Kb. 2éve kaptam karácsonyra hajvasalót.Persze félig meglepetés volt,mert nem tudtam milyen lesz,csak azt,hogy kapok hajvasalót.Vinchi classic hajvasaló.Őszintén szólva nem ilyenre vágytam,ez széles és én olyan vékonyat akartam amivel göndöríteni is lehet.Viszont nem csak ez a baj.A minősége sem olyan jó,illetve a pattog le a bevonat róla,egy helyen látszik,hogy megolvadt(én is és a nővérem is azzal vasalta a haját egymás után.) és a kerámia lap is meg van repedve.Ballagásra kaptam pénz,abból még van és arra gondoltam venni kéne egyet.Anyumék úgy se vesznek nekem,mert így is kiakasztja őket a hajvasalásom.

Mivel ez az én pénzem arra költöm amire akarom.Csak az a baj,hogy a másik hajvasalómmal mit csináljak?

Ti hogy oldanátok meg,hova tennétek a régi vasalót?És milyen vasalót ajánlanátok.Árban 7.000Ft-ig gondolkodok!

14/L

2009. nov. 8. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen van,és nagyon jó: [link]

A régit meg szerintem dobd el!

2009. nov. 8. 12:44
 2/9 A kérdező kommentje:

hm:) Az 1. tényleg jónak tűnik,és még az ára is nagyon kedvező!:)

köszönöm a választ!

2009. nov. 8. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan megmondhatod otthon, ha kérdezik, hogy 2 éves a hajvasaló, nővéred is használja, és látszik rajt hogy elhasználódott és a saját pénzedből vennél egy újat. Nem hiszem, hogy ebből baj lenne. A Remington hajvasalók állítólag nagyon jók, nekem speciel egy Babyliss van, de mivel alapból is egyenes a hajam, csak a kósza tincsek igazgatására használom, heti egyszer ha teljesen kivasalom, meg göndörítek vele, ha van rá időm, és tökéletesen működik.
2009. nov. 8. 13:56
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!

Persze elmondom nekik előtte,nem csak úgy hazaállítok egy új hajvasalóval:)

A fodrászom is Remington vasalót használ és nagyon jó,ha kivasalja még másnap este is egyenes a hajam,a sajátommal csak egy fél napig egyenes a hajam.Viszont nagyon drága nekem.

2009. nov. 8. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb Remington a www.remingtonshop.hu-n 6290 ft-ba kerül, a második legolcsóbb pedig 6690-be. A többi már 7000 fölött van. Ezen az oldalon megrendelheted,ha MO.-i vagy. A legolcsóbbról sok jót hallani. :)
2009. nov. 15. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen hajvasalót vettél Salala Salala? :D
2010. szept. 23. 16:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Végülis karácsonyi ajándék lett belőle:)

Remingtont vettem,a pontos nevét nem tudom.

Akciósan 5000Ft-ért vettem a rossmanba:D

2010. szept. 23. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél, hogy Remingtont vettél =)
2010. szept. 23. 16:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen!

Nagyon szépen vasal,elég 2x végighúznom a vasalót a hajamon és szép egyenes lesz.Pedig egyébként elég össze-vissza,hullámos-kócos a hajam.

És viszonylag sokáig bírja.Ha 2 napig nem vasalom akkor sem vészes annyira,csak a végei kezd begöndörödni:D

2010. szept. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!