Epilátorral való szőrtelenítés esetén sűrübben, vagy erősebben fog visszanőni a szőr?
Figyelt kérdés
Epilátor alatt azt a fajtáját értem, amelyk kihúzza a szőrszálakat, s nem levágja őket. A hasamról szeretném eltűntetni őket.2013. szept. 29. 11:19
1/4 anonim válasza:
Szia! Az első alkalom után látványosan gyengébb és ritkább lesz, és sokáig vissza sem nől a szőr ha epillátorral csinálod. Nekem a lábam nagyon csúnya volt, amikor levágtam a borotvával, 2-3 nap alatt vissza is nőtt, borostás volt, erős sűrű, látványosan fekete, bökött. Amikor epillátorral kitéptem az nagyon fájt, kipattogott, viszont megérte! A borotvát dobd el, attól is ugyanúgy kipattog, nem is szedi le normálisan, látszik a bőr alatt és hamar visszanől! Én minden alkalommal epillátorral tépem ki, már alig látszik a szőr és olyan gyenge és ritka lett, hogy nem is fáj ha kitépem. 3 vagy 4 hónapja így szőrtelenítem a lábam, de még a hónaljam is, az utolsó alkalommal kb 4 hete téptem le, alig kell epillálnom már mert olyan sokára nől ki! Javaslom még a gyantát is! Tipp: mielőtt letéped a szőrt, előtte hintőporozd be, hogy ne tapadjon a bőröd rá az epillátorra, valamennyire enyhíti a fájdalmat! Én ma tervezem azt hogy megint leszedem! De a borotvát nem ajánlom, mert megfogod bánni, én is megbántam. 2 nap után visszanőtt és megvágtam magam vele! AzAz eppillátort néha pihentesd, mert ha felmelegszik akkor lefullad! Remélem tudtam Neked segíteni! :-)
2/4 anonim válasza:
A borotvától sűrűbb és erősebb lesz! Az a jó ha kitéped a szőrt!
3/4 anonim válasza:
Biztos defektes vagyok, de egész nyáron 3 naponta epiláltam és nem lett gyengébb a szőr és nem is nőtt vissza ritkábban. Pedig tuti kitépte, mert minden alkalommal pöttyös lettem utána.
4/4 anonim válasza:
[link] Ezen a linken vannak tippek, hogyan távolítsd el. Nem veled van a probléma, hidd el. Lehet az is, hogy az egyéniségedhez nem a leg megfelelőbb módszert választottad. Ha szőrtelenítő krémet veszel, javaslom az Opilka krémet. Ez egy nagyon régóta használt termék, még a dédimamám is vett régen a nagymamámnak. Ez egy megfizethető krém, amiről eddig csak jókat hallottam. Magam is kipróbáltam nem is egyszer, de használt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!