Szőr eltávolítás hátról?
Sziasztok. Azzal a problémával fordulok a válaszolókhoz, hogy sajnos a derekamon lány létemhez képest elég erős szőr van, és a hátamon is (ott még tűrhető, annyira nem zavar), talán abból az okból, hogy nagyon sötét a hajam színe. Hogyan lehetne úgy leszedni, hogy ne erősödjön meg? Borotva tehát kilőve. Az a baj hogy anyukám nem engedi, mert szerinte nem feltűnő, de engem nagyon is zavar. Strandon is mindenkinek szép háta van, az enyém meg ... kissé megalázó, emiatt nem is szeretek strandra járni. Egyébként egy igényes, magára adó lány vagyok, szóval ez igencsak szépséghiba rajtam.
Anya javasolta, hogy napoztassam. Na igen, de a bőröm meg az a tipikus fehér, ami alig képes barnulni, szóval fekhetek bármennyit a napon (persze ésszel), csak leégek, vagy rosszabb esetben meg sem fog a nap. Tehát szőkülésre nem sok remény van.
Mit tudnátok javasolni? Olyan elkeserítő és szégyenérzetem van miatta.
Egy 16 éves lány.
Hú, köszi, nem olcsó...
Utolsó, neked nem erősödik meg a borotválástól? És a barátodat nem zavarja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!