nekem a lábam nagyon durva (nagypapámtól örököltem) borotválom! :)
2013. aug. 24. 10:32
5/9 anonim válasza:
Nekem is elég durva, soha nem tudom kivárni, hogy akkora legyen, hogy le tudjuk gyantázni, ezért borotválom.
Jelenleg más megoldást nem látok, gondolkoztam már lézeres szőrtelenítésen is, de még gyűjtögetek :)
2013. aug. 24. 11:01
6/9 anonim válasza:
Nekem mar nem olyan eros - elegge elgyengult es kikopott mar az epillatortol...
viszont no a belso combomon is feketes szor... mar ez se dog eros, csak ott nehez szorteleniteni meg egy tenyerni helyen a combom hatuljan.
halal egesnek tartom. betegseg miatt van amugy.
de nah jol kopik, meg nem hagyom megnoni!
epilatorral 1 mm-es szort is ki tudom nyirni, de ha mas nem akkor max a csipesz.
inkabb hogy ott erzekeny a bor... kell utana kremezni meg minden...
de ha lefogyom azt a par kilot es a belso combomrol is eltunik a zsir akkor ez is csokkenni fog... kar hogy nem onnan fogyok eloszor... hanem utoljara...
2013. aug. 24. 11:42
7/9 anonim válasza:
nekem olyan volt, de az egész combom is. én ipl-re összegyűjötöttem, szerintem nagyon megéri az árát...olcsóbb megoldásként viszont szerintem az epilálás vagy gantázás lehet megoldás.
2013. aug. 24. 12:52
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem rendkívül szőrös,és a teljes lábam,nem csak a lábszáram.Nagyon erős és sűrű a szőr.Én borotválni szoktam,de akkor is látszik a sok fekete pont.Még a lábujjaim is szőrösek.
2013. aug. 24. 15:16
9/9 anonim válasza:
Én epilátort használok, majd átmegyek rajta borotvával, hogy teljesen sima legyen. Az a fontos, hogy mindenképpen használj olyan szőrtelenítő eszközt, ami hagymástul távolítja el a szőrszálakat. Így egy idő után meggyengül, megritkul a szőr. Ha elég idős vagy (és elég gazdag) gondolkozhatsz a lézeren is. Ennél legalább 5 kezelésre van szükség a teljes szőrtelenséghez, de szerintem már az is előny, ha egy epilálás nem 4 órát vesz igénybe... hanem... mondjuk csak... kettőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!