Szerintetek milyen az alakom? (Kép)
szerintetek milyen az alakom?mert nekem jó így,csak hogy mások szerint is elfogadható vagy sok a felesleg?!
elég keményen sportolok 3 éve:)
15 vagyok.
(tudom hogy jobban már nem szerkeszthettem volna meg xd)
Szerintem a lábaid csak simán izmosak.
A hasadra edz inkább.
Én nem látom azt a három évnyi "kemény" sportot. Egyáltalán nem izmos sem a lábad, sem a hasad és még van rajtad egy jó pár kiló felesleg is.
Nekem nem tetszik az alakod.
(Egyébként a lába senkinek sem alapból vastag, van aki oda hízik jobban ennyi az egész. Ha fogynál, a lábad is vékonyabb lenne, hidd el, tapasztalatból mondom.)
Hát látszik, hogy van ott izom rendesen!! :DD
De zsír is... szálkásíts!! :)
Kedve kérdező, tényleg előnytelen a kép,de szerintem nincs sok baj veled. Kicsit dolgozz hasra, az a legproblémásabb terület. De egyébként az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben. :) 15 évesen én is hasonlóan néztem ki, azóta rengeteget fogytam, formásodtam. Csak ne add fel a sportolást! :)
18-as! De igen, van olyan, hogy alapból vastag valakinek a lába. Genetika, erről még nem hallottál? Csak nem mindegy, hogy hogyan vastag, izommal, vagy hájjal. Nekem marha izmos lábaim vannak, és ha akarom, sem lenne vékonyabb, olyan lábakon állok,mint egy sportolónő. A legkisebb mennyiségű edzéstől is izomtönkök nőnek a lábaim helyett..... Nővérem pl csontsovány, alig 50 kg, mégis vastagok a lábai. És nem a zsírtól, tudniillik ugyanazokat a géneket örököltük. De ha valaki alapból combra hízékony az is genetika. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!